Go to content Go to search
olohuone, jossa iso ikkuna, oranssi sohva ja beige laminaattilattia

Hyvän laminaattilattian arvo

Aiotko asentaa uuden lattian ja mietitkö lattian kustannuksia? Muista ottaa huomioon myös muut seikat kuin itse lattian hinta. Laadukas laminaattilattia voi tulla pitkällä aikavälillä edullisemmaksi.

Jos valitset jo aluksi laadukkaan laminaattilattian halvimman vaihtoehdon sijaan, lattia kestää kulutusta kauemmin ja on useimmiten myös ympäristöystävällisempi.

Tutustu korkealaatuiseen laminaattiin

Hyvä laminaattilattia kestää kauan

Pergo alkoi valmistaa laminaattilattioita vuonna 1979, ja olemme koko ajan kehittäneet lattioita edelleen. Mallistomme laminaattilattiat kestävät kulutusta ja naarmuja ylivoimaisen hyvin, ja tämän osoitukseksi me myönnämme niille markkinoiden parhaan takuun. Lattiaa ei siten tarvitse vaihtaa vuosikymmeniin. Jos kuitenkin jokin lankku sattuisi vahingoittumaan, voit kätevästi vaihtaa vain sen koko lattian sijaan. PerfectFold™-asennusmekanismin ansiosta mallistomme lattiat on myös helppo asentaa itse, joten asennuksessa ei tarvita lattia-asentajaa.

Hygieeniset laminaattilattiat

Laminaattilattioidemme pintakerros on niin tiivis, ettei lika tai kosteus pääse tunkeutumaan pinnan läpi tai lattian saumoihin. Se tekee lattioista hygieenisiä ja vähentää kalliiden ja ympäristölle haitallisten puhdistusaineiden tarvetta. Ympäristöstä puheen ollen noudatamme ympäristöpolitiikkaa, jonka ansiosta saimme ensimmäisenä lattianvalmistajana pohjoismaisen Joutsen-ympäristömerkin. Hyvä laminaattilattia on hyvä myös ympäristölle!

  • Hyvä laminaattilattia kestää vuosikymmeniä.
  • Pergo myöntää laminaattilattioilleen markkinoiden parhaan takuun.
  • Voit asentaa lattian itse – ja säästyä lattia-asentajan kustannuksilta.
  • Pergon laminaattilattiat ovat ympäristöystävällisiä.

Aiheeseen liittyviä tarinoita

kitchen with colorful chairs at a dining table and a beige laminate floor from pergo

Valitse kulutusta kestävä lattia

Kun tarvitset kulutusta kestävän lattian, valitse Pergon laminaatti- tai vinyylilattia. Ylivoimaisen kestävyytensä ansiosta ne kestävät sukupolvelta toiselle.