Go to content Go to search
valkoinen laminaatti Pergo

Valkoinen laminaatti

Pergon kiiltävä valkoinen laminaatti on ollut ajaton klassinen lattiaratkaisu jo yli 30 vuoden ajan. Valkoinen laminaattilattia piristää kotiasi tai toimistoasi, ja sitä voidaan käyttää lähes kaikissa tiloissa. Lattialämmitys toimii hyvin laminaatin kanssa, ja se tarjoaa sinulle lisämukavuutta. Valkoinen Pergo-laminaatti on loistava valinta mihin tahansa kotiin tai toimistotilaan.

Hanki valkoinen laminaattilattia täältä
valkoinen laminaatti Pergo

Tilaa ja rauhaa valkoisella laminaatilla

Kun ostat Pergon valkoista laminaattia, saat myös koko joukon kirkkaita värejä, jotka luovat tilavan huoneen ja erittäin rauhoittavan ilmapiirin, sekä vedenpitäviä materiaaleja ja ammattitaitoisesti toteutettuja saumoja. Tämä tekniikka, joka tunnetaan myös nimellä AquaSafe, on ainutlaatuisesti kehitetty tekniikka, joka luo tiiviin, 100-prosenttisen vedenpitävän pinnan aina viisteisiin asti. Estää veden tunkeutumisen lattiaan.

Valitse sopiva valkoinen laminaattilattia

Valkoinen laminaatti sopii jokaiseen tilaan keittiöstä olohuoneeseen. Pergon valtava valikoima tarjoaa mahdollisuuden ostaa laminaattilattioita valkoisen värin lisäksi monissa eri väreissä, tyyleissä, malleissa ja koossa. Hanki Pergolta vettä hylkivät lattiamateriaalit, jotka kestävät tehokkaasti vuosikymmenien käyttöä jo tänään.

Hanki valkoinen laminaattilattia täältä

Kestävä kiiltävä valkoinen laminaattilattia

Tuotantoketjussa, joka vaikuttaa suoraan ja välillisesti Pergon toimintaan, otetaan huolellisesti huomioon erilaiset ympäristötekijät. Voit siis olla varma, että valkoinen laminaattisi on suunniteltu yhteistä luontoa ajatellen mahdollisimman kestävällä tavalla. Valitse siis Pergo-lattiat, kun haluat tukea luonnon monimuotoisuutta ja pitkän aikavälin kehitystä.

Valkoisen laminaattilattian asennus

Pergon valkoinen laminaatti on erittäin helppo asentaa. Tarjoamme kattavaa opastusta aina lattian ostopäätöksestä lopulliseen asennukseen asti. Näin voit olla täysin varma, että laminaatti on asennuksen jälkeen mahdollisimman kaunis.