Go to content Go to search
harmaa vinyylilattia lastenhuoneessa

Harmaa vinyylilattia

Harmaa vinyylilattia ei ole pelkkä lattia. Se on osa kotisi tarinaa. Katsotaan seuraavaksi, kuinka tämä tyylikäs ja käytännöllinen valinta kestää kotisi päivittäisiä seikkailuja. Siinä yhdistyy kestävyys ja helppohoitoisuus, edullisuus sekä moderneihin sisustustrendeihin sopiva tyyli.

Tutustu kaikkiin harmaisiin vinyylilattioihin
harmaa vinyylilattia ruokasalissa, jossa on harmaat seinät ja puinen pöytä

Miksi valita harmaa vinyylilattia?

  • Kestävyys kohtaa päivittäisen elämän haasteet: kuvittele lattia, joka kestää taaperosi energistä leikkiä, lemmikkisi innostuneita sprinttejä ja tanssiliikkeiden aiheuttamia vahinkoja vilkkaan perhe-elämän keskellä. Harmaa vinyylilattiamme on suunniteltu vaativaan arkielämään. Sen naarmuuntumaton pinta ja vankka rakenne takaavat, että voit elää huoletta elämääsi.
  • Roiskeenkestävä ja varma rakenne: Harmaa vinyylilattiamme kestää niin mehuroiskeet aamiaisen aikana kuin pastakastikkeen roiskeet illallista valmistaessa. AquaSafe-tekniikkaamme luo täysin vesitiiviin pinnan, joka on helppo pyyhkiä nopeasti puhtaaksi.
  • Erittäin kätevä valinta, joka vaatii vain vähän hoitoa: harmaa vinyylilattiamme ymmärtää, että elämä on kiireistä. Helppo puhdistaa mutaisista tassunjäljistä, muruista ja pölystä nopeasti pyyhkimällä ja ajoittain käytettävällä mopilla.
  • Tyylikäs ja mukautuva: halusitpa sitten muuttaa kotisi sisustuksen kodikkaasta maalaismaisesta tyylistä moderniksi tai rakastat sisustamista, harmaa vinyylilattia mukautuu mihin tahansa tyyliin, mikä tekee siitä oivan pitkän aikavälin sijoituksen kotiisi.

Tutustu harmaaseen vinyylilattiaan

Kuinka paljon harmaa vinyylilattia maksaa?

Haluatko edullisen ja tyylikkään lattian? Harmaa vinyylilattia on täydellinen valinta. Hinnat vaihtelevat erityispiirteiden, kuten laadun ja asennuksen mukaan, mutta kovapuu- tai luonnonkivilattiaan verrattuna se on yleensä edullisempi vaihtoehto. Lisätietoa hinnoista saat jälleenmyyjiltämme.

Ajattoman tyylikäs harmaa

Harmaa pysyy muodikkaana ja ajattomana, aivan kuten sukupolvelta toiselle siirtyvät klassiset perhereseptit tai suosikkipeitto, joka on tuonut lämpöä lukemattomina elokuvailtoina. Harmaa vinyylilattiamme tuo kotiisi kestävää tyyliä, ja se sopii erilaisiin elämäntyyleihin ja sisustuksiin.

Harmaa vinyylilattiamme on valmis elämän ylä- ja alamäkiin, niin ilon hetkiin kuin arkielämän vahinkoihin. Kätevän toiminnallisuuden lisäksi se tuo kotiisi tyyliä. Etujen ja eri tekijöiden punnitseminen on ratkaisevan tärkeää, jotta löydät kotiisi sopivan vaihtoehdon. Ja jos vielä selvität eri vaihtoehtoja, harmaa laminaattilattiamme tarjoaa uuden mahdollisuuksien maailman. Tarvitsetko apua asennuksessa? Tarvitset vinyylilattian asennusoppaan.

Tutustu kaikkiin harmaisiin vinyylilattioihin