Laminaattilattian historia

pergo i dag

Pergo keksi laminaattilattian yli 30-vuotta sitten. Tänään Pergo on synonyymi kauniille ja käytännöllisille lattioille, joilla on juuret "laminaatin historiassa". Kaikki alkoi tarpeesta kehittää arkipäivän vaatimuksiin soveltuva kestävä lattia, joka näyttää hyvältä vuosienkin käytön jälkeen. Lisäksi teimme niistä äärimmäisen yksinkertisia asentaa ja ylläpitää.

Samat ideat ovat nykyäänkin perustana kaikille valmistamillemme lattioille ; oli kyseessä sitten uusi laminaatti-, vinyyli-. tai parkettilattiamme.

Patentoituja innovaatioita luonnollisuuteen , kestävyyteen ja kauneuteen.
Lista Pergo innovaatioista on pitkä .Pergolla on n. 500 suojattua patenttia on  kaikkialla maailmassa. Näiden joukossa on mm. Asennusta helpottava perfect fold-ponttijärjestelmä, TitanX -kulutuspinnan suojaus, aquasafe ja stayclean parhaaseen kosteudenkestoon ja luonnollisen näköinen Sensation-pinta.

Vuodesta 2013 lähtien Pergon tuotemerkki on Mohawk Industriesin omistuksessa.
Mohawk on maailman suurin lattia-alan yritys, jolla on toimintaa kaikkialla maailmassa. Pergon tuotteet valmistetaan Unilin BV.n lattianpäällystedivisioonan tehtailla. Unilinin pääkonttori on Belgiassa.

DNV-GL logoSertifioitu johtamisjärjestelmä 
Unilin Nordic Ab (Ruotsi) laatujärjestelmä on ISO 9001 ja ympäristöjärjestelmä ISO 14001 mukaisesti sertifioituja.