Go to content Go to search
summer house with grey laminate flooring and big windows

Mökin lattia

Kesä on vuoden upeinta aikaa. Silloin on lämmintä ja voi pitää lomaa muutaman hyvin ansaitun viikon. Loman ajaksi ei kannata suunnitella muuta kuin rentouttavia päiviä. Eikä ainakaan mitään pakollista. Autoon pakataan uima-asuja ja dekkareita sekä lähdetään maalle.

close up of white kitchen counter and a brown laminate floor

Unelmien kesänviettoon

Kesämökillä ei tietenkään voi aina välttyä puuhailulta. Pölypallerot joutavat pihalle. Vanhat ikkunat maalataan, nurmikko leikataan ja pensaat leikataan. Monille juuri tällainen omilla käsillä tekeminen auttaa irtautumaan arjesta.

Sisusta kauniisti ja kestävästi

Mökin lattialla kävellään usien paljailla jaloilla, kun on käyty uimassa ja juoksenneltu puutarhassa. Kun valitset vauhdikasta kesänviettoa kestävän lattian mökille, vältät kosteusongelmat ja tahraantumisen pysyvästi.

living room with grey vinyl floor and a fireplace

Install a practical laminate floor or a vinyl floor

Jos vuokraat kesämökkiäsi muille, siihen kannattaa asentaa käytännöllinen ja kulutusta kestävä laminaattilattia tai vinyylilattia. Nämä lattiat on helppoa pitää puhtaana. Lattiat kestävät myös pitkään. Paikat pysyvät kunnossa seuraavaa vuokralaista varten.

Valoisa mukava kesämökki kauniin vaaleine lattioineen nostaa hymyn huulille. Uskaltaako vaalean lattian valita mökille? Tietysti. Kun pinnassa on suojaava käsittely ja se on helppo pitää puhtaana, vaaleakin lattia kestää pitkän. Maalaa seinät valkoisiksi. Sisusta näyttävillä ajan kuluttamilla kalusteilla, kauniilla tekstiileillä ja mukavilla tyynyillä. Tuloksena on mukavaa valohoitoa.

Löydä kesähuoneen suosikkilattiasi