Go to content Go to search
lähikuva likaisista kengistä, joista on roiskunut mutaa ja vettä beigenväriselle puulattialle

Huolettomat puulattiat StayClean-tekniikalla

Pohjoismaalainen perintömme on opettanut meille jotain haastavista sääolosuhteista. Koska puu on luonnollinen materiaali, joka voi olla herkkä lian ja veden aiheuttamille värimuutoksille, kehitimme StayClean-tekniikan – vettä hylkivän ja helposti puhdistettavan pinta- ja reunasuojan.

Tarjoamme nyt entistäkin paremmin vettä hylkiviä parketti ja ainutlaatuisen suojan. StayClean+ perustuu StayClean-tekniikkaan uudella innovatiivisella ponttijärjestelmällä, joka estää veden läpipääsyn ja tekee pinnasta 100 % vesitiiviin. Joten puulattian asentaminen keittiöön tai käytävään on nyt sopiva vaihtoehto myös kodeissa, joissa on paljon roiskeita ja likaisia tassuja.

Tutustu StayClean+-tekniikkaa sisältäviin lattioihin

keittiön työtasolla istuva lapsi, joka juuri kaatoi kulhon maissihiutaleita beigelle puulattialle

StayClean+-lattiat - vedenkestävyys jopa 72 tuntia

Uusi vallankumouksellinen StayClean+-tekniikka pitää puulattioiden pinnan vesitiiviinä, vaikka vesi jäisi pinnalle jopa 72 tunniksi*. Parkettilattia huolettomaan elämään. Ainutlaatuinen innovaatio estää myös lian tarttumisen tyylikkään Pergo-puulattiasi saumoihin ja puurakenteeseen. Tämä tekee lattioista erittäin helposti puhdistettavia ja pitää puulattiat uudenveroisina vuosia. StayClean+ sisältää 15 vuoden kosteustakuun ja se on saatavana seuraavissa mallistoissamme: Falster, Lofoten ja Svalbard.

*Testattu ISO 4760 -standardin mukaisesti (ei vuotoja). Ei täytä EN13553 -standardeja, jotka on tarkoitettu hitsatuille joustaville lattianpäällysteille.

Tutustu StayClean+-tekniikkaa sisältäviin lattioihin

lähikuva keittiön työtasosta ruskealla puulattialla

Uusi - kapea ja tyylikäs Falster StayClean+-tekniikalla

Kapeat Falster-lankut, joissa on viisteet pitkillä sivuilla, antavat huoneellesi ilmavan, kevyen ja nykyaikaisen ilmeen. StayClean+-suojan ansiosta lattia sopii täydellisesti keittiöön tai muihin tiloihin, joissa voi hieman roiskua. Tutustu Pohjoismaiden luonnon inspiroimaan nykyaikaiseen sisustusvalikoimaan - vaaleasta, rauhoittavasta arktisesta tammesta lämpimään ja kodikkaaseen ruskeaan tammeen.

Tutustu Falster-valikoimaan

Tutustu StayClean-tekniikkaa sisältäviin puulattioihimme