Go to content Go to search
white kitchen with a brown laminate floor

Keittiön lattia

Vaikka keittiön lattian tulee ennen kaikkea olla toimiva ja kestävä, saa se olla kauniskin. Lattia viimeistelee huoneen sisustuksen, oli se sitten keskipiste tai hillitty tausta. Pergolta löytyy jokaiseen makuun ja sisustustyyliin sopiva keittiön lattia, joka on takuulla edustava sekä helppo asentaa ja hoitaa.

Pergo vinyl flooring in a kitchen

Vinyylilattiat

Vietät todennäköisesti paljon aikaa jalkeilla keittiössäsi, joten vinyylilattia on hyvä sijoitus, jos kaipaat aavistuksen pehmeämpää ja hiljaisempaa alustaa. Vinyyli on erittäin vedenkestävä ja hygieeninen lattiamateriaali, joka on saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa. Moderni vinyylilattia voi olla täsmälleen parketin tai laattalattian näköinen, mutta on helppohoitoisempi ja kestää paremmin iskuja, naarmuja ja roiskeita. Vinyyli ei itse asiassa tarvitse käytännössä lainkaan huoltoa ja kestää melkein mitä vain.

Laminate flooring in a kitchen

Laminaatti

Laminaatti on oikea valinta, jos tarvitset erityisen kestävää lattiaa keittiöösi. Laminaatin pintakerros kestää iskuja, naarmuuntumista ja vettä – itse asiassa melkein mitä vain. Laminaatti on myös saatavilla useilla eri kuvioilla ja tekstuureilla. Voit valita luonnollisen tuntuisen puukuvioinnin, rustiikkisen vintage-kuvion tai epätavallisemman kivitekstuurin. Monet tekstuurit ovat myös tarjolla eri kiiltoisina.

Minkä tyyppisen lattian keittiöösi valitsetkin, Pergo-lattia on aina helppo ja nopea asentaa. Valitse vain mieleisesi lattia, niin keittiösi saa hetkessä uuden ilmeen!

Löydä täydellinen lattia keittiöösi

Löydä keittiön suosikkilattiasi