Go to content Go to search
vaalea beige vinyylilattia käytävässä

Vaalea vinyylilattia

Kotisi muuttaminen alkaa alhaalta ylöspäin. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin meidän vaalea vinyylilattiamme, joka on enemmänkin kuin pelkkä lattia. Se luo persoonallisen kotisi perustan. Seuraavaksi tarkastelemme vaalean vinyylilattiamme tyylikkäitä ja käytännöllisiä ominaisuuksia.

Tutustu kaikkiin vaaleisiin vinyylilattioihin
beige vinyylilaattalattia nykyaikaisessa mustassa keittiössä

Miksi valita vaalea vinyylilattia?

  • Lisää huoneen tilavuutta: kuvittele, miten pieni työhuoneesi tai kodikas olohuoneesi tuntuu lattian ansiosta avoimelta. Vaalea vinyylilattiamme heijastaa päivänvaloa ja luo illuusion suuremmasta, ilmavammasta tilasta – se on kuin pieni taikatemppu kotiisi.
  • Ainutlaatuista tyyliä: Ihailetpa sitten puun klassista eleganssia, kiven kestävyyttä tai jotain ainutlaatuisen modernia, kuten kalanruotokuviota, meillä on sopiva malli jokaiseen makuun. Jokainen malli on lisäksi suunniteltu jäljittelemään aidon puun ja kiven luonnollista viehätystä.
  • Arkielämään suunniteltua kestävyyttä: Ylivertaisen monikerroksisen pintakerroksen ansiosta vaalea vinyylilattiamme kestää hyvin naarmuja, tahroja ja kulumista, joten se on älykäs valinta jokapäiväiseen elämään.
  • Helposti hoidettava: lattiamme kestää hyvin niin roiskeita kuin mutaisia tassunjälkiä. AquaSafe-tekniikkamme ansiosta lattia on helppo puhdistaa hetkessä.

Tutustu vaaleisiin vinyylilattioihimme

vaalea beige kalanruotokuvioinen vinyylilattia valkoisessa tilavassa käytävässä

Miten vaalea vinyylilattia muuttaa kotisi?

Vaalea vinyylilattia voi tuoda suuren muutoksen huoneeseen. Se heijastaa hyvin valoa, mikä auttaa saamaan pienet, kodikkaatkin tilat tuntumaan suuremmilta ja viihtyisämmiltä. Kuvittele asunnon pieni olohuone, johon ei tule paljon auringonvaloa. Vaalean vinyylilattian avulla saat koko tilan tuntumaan avoimemmalta, jolloin se sopii täydellisesti perhejuhliin tai sunnuntain rentouttaviin lukuhetkiin.

Pitäisikö lattioiden olla seiniä tummempia vai vaaleampia?

Monet haluavat luoda täydellisen tasapainon kotiinsa ja miettivät, pitäisikö lattian olla seiniä tummempi vai vaaleampi? Kyse on loppukädessä siitä, millaisen tunnelman haluat luoda kotiisi ja miltä haluat huoneen tuntuvan. Vaalea vinyylilattia heijastaa hyvin valoa, joten se sopii täydellisesti vaaleampiin seiniin. Se luo saumattoman ja yhtenäisen ilmeen, joka voi saada minkä tahansa tilan tuntumaan suuremmalta ja viihtyisämmältä – kuin avoin kutsu rentoutua ja nauttia. Voit kuitenkin luoda haluamasi tilan oman makusi mukaan. Kyse on siitä, mikä sinusta tuntuu oikealta ja millaisesta ilmapiiristä haaveilet kotiisi.

Helppo asentaa itse

Huolettaako asennus? Voit olla huoletta. Vaaleassa vinyylilattiassamme on intuitiivinen napsautusjärjestelmä, minkä ansiosta se sopii hyvin Tee se itse -projekteja harrastaville. Jos tarvitset apua, vinyylilattian asennusoppaamme antaa tarkat ohjeet ja vinkit lankkujen varmaan kiinnittämiseen.

Loppujen lopuksi vaalea vinyylilattiamme tuo käytännöllistä tyyliä vilkkaaseen arkielämääsi. Tämä helppohoitoinen lattia kestää päivittäisen perhe-elämän ja saatavilla olevat mallit sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen. Jos siis jos etsit tyylikästä lattiaa aktiiviseen arkielämään, Pergon vaalea vinyylilattia on oiva valinta.

Tutustu kokonaan valkoiseen vinyylilattiaan