Laminaattilattian asennus

Kauniin Pergo-lattian asentaminen on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan. Pergo-laminaattilattioiden kaikki laatutasot on varustettu innovatiivisella PerfectFold™ 3.0 -asennusjärjestelmällämme. Napsauta vain laudat yhteen sinulle sopivimmalla tavalla ja valmista syntyy käden käänteessä. Asentamiseen ei liity myöskään lautojen vahingoittumisen vaaraa. Kun haluat asentaa muutaman laudan uudelleen, PerfectFold™ 3.0 helpottaa lautojen nostamista ja asentamista takaisin paikoilleen koska tahansa.

Täydelliset ohjeet

Lataa ohjeet PDF

Ei Pergoa helpompaa

PerfectFold™ 3.0 tarjoaa kolme eri tapaa asentaa laudat ja tekee työstä täydellisen helppoa.

Kolme eri tapaa asentaa laudat

Pergo Laminate Installation Dropdown

Pudotus

Ihanteellinen menetelmä suurten tilojen nopeaan asennukseen. Napsauta lankun pitkän sivun pontti, liu’uta se edellisen asennetun lankun päähän ja paina alas.

Pergo Installation Laminate Horizontal

Vaaka-asennus

Toisin kuin monien muiden valmistajien lattiat, Pergon laminaattilattiat voidaan asentaa myös vaakasuunnassa. Tämä on näppärä vaihtoehto tiloihin, joissa viimeisen rivin lautoja on vaikeaa tai mahdotonta kallistaa tai joissa lautoja pitää asentaa ovenkarmien tai lämpöpattereiden alle.

Pergo Installation Laminate Angle

Kulma

Pergo tarjoaa uuden laminaattilattian asentamiseen myös kolmannen menetelmän. Kohdista kulmittain ja napsauta laudat yhteen lyhyestä päädystä.

Ennen aloittamista

Jalkalistojen asennus!

Vedenkestävän lattian tekeminen

Lattian asentamisen aloittaminen

Miten asennat alusmateriaalin?

Laminaatti lämmitysputkien ympärillä

Laminointi pyöreiden muotojen ympärille

Vino seinä

Työkalut

Laminaatin sahaaminen, vihjeitä

Laminointi tilassa, jossa on pyöreä seinä