FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

ASENNUS VINYYLILATTIAN: 5 KULTAISTA SÄÄNTÖÄ

5 KULTAISTA SÄÄNTÖÄ

Uusi vankka PerfectFold™V-napsautusjärjestelmä on luotu erityisesti uusia Pergo-vinyylilattioita varten. Se lukitsee pysty- ja vaakasuunnassa. Kaksoislukitus tekee Pergo-lattioista erittäin vakaat. Uuden napsautusjärjestelmän ansiosta asentaminen sujuu nopeasti ja helposti - nopeammin kuin minkään muun vinyylilattian asennus. Valitse jokin kolmesta asennusmenetelmästä ja napsauta lattia paikalleen!

Uuden napsautusjärjestelmän ansiosta ovien kynnysten eteen ei tarvitse asentaa siirtymäprofiileita. Vaaka- ja pystysuuntaisen lukituksen ansiosta korkeuseroja tai avoimia liitoksia ei ole. Jos lattia täytyy irrottaa ja käyttää uudelleen, PerfectFold™V-järjestelmän ansiosta se sujuu helposti.

Lataa ohjeet PDF

Lattian asennuslämpötilan tulee olla 18 – 30 °C.

Pergo vinyylilattia -lautojen/-laattojen on annettava tasaantua asennustilan 18-30 °C lämpötilaan vähintään 48 tunnin ajan ennen asennusta. Tätä lattian ja huoneen lämpötilaa on ylläpidettävä ennen asennusta, sen aikana ja sen jälkeen vähintään 24 tuntia.

Käytä erikoisalusmateriaalia lämpötilan ylittäessä 45 °C.

Pergo vinyylilattia on suunniteltu käytettäväksi lämmitetyissä sisätiloissa (> 0°C). Sitä ei voi asentaa solariumiin, katettuihin ulkotiloihin tai terasseille, asuntovaunuihin, veneisiin eikä muihin lämmittämättömiin tiloihin ilman liimausta. Jos lattian lämpötila nousee yli 45 °C:een esim. suoran auringonvalon vaikutuksesta, on suositeltavaa käyttää Sun/Heat-aluskatetta tai asentaa lattia ilman aluskatetta suoraan tasoitetun, kiviainespohjaisen aluslattian päälle. Jos olet huolissasi lattian lämpötilasta, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Napsauta kiinni! Älä koskaan käytä vasaraa äläkä lyöntipalikkaa.

Nosta hieman asennettavaa lautaa pitämällä kättäsi sen alla. Paina lyhyen pään sauma varovasti alas peukalolla sisäkulmasta ulkoreunaa kohti, kunnes kuulet ”napsahduksen”. Varmista päätyponttien kiinnittyminen kevyesti kädellä painamalla. Älä käytä vasaraa äläkä lyöntipalikkaa, koska ne voivat vaurioittaa ponttiliitosta. Tämä on helpoin tapa asentaa Uniclic® Multifit for vinyylilattia -vinyylilautoja.

Pidä huoneenlämpö yli 0 °C:ssa. Lattian asennuslämpötilan on oltava 18 – 30 °C.

Varmista, että sisäilman lämpö on aina > 0 °C, mieluiten 18-30°C.

Varmista, että jätät vähintään 2 mm liikkumavaran kaikkiin kiinteisiin rakenteisiin.