Go to content Go to search
Harmaa laminaatti Pergo

Harmaa laminaatti

Pergon harmaa laminaatti suunniteltiin alun perin 30 vuotta sitten viime vuosituhannen puolivälissä. Laminaattilattia sopii kaikenlaiseen käyttöön, sillä lattialämmitys toimii saumattomasti materiaalin kanssa. Pergon harmaa laminaatti kestää ja näyttää virheettömältä vuosikymmeniä. Harmaa laminaattilattia sopii täydellisesti niille, jotka haluavat huoneensa näyttävän trendikkäältä, ja se sopii täydellisesti useimpiin sisustusilmeisiin.

Osta laadukasta laminaattia harmaana
Harmaa laminaatti Pergo

Harmaa laminaattilattia luonnollisella ilmeellä

Pergon harmaissa laminaateissa yhdistyvät vedenpitävät materiaalit ja todella tiiviisti suunnitellut laudan saumat. Kaikissa malliston lattioissa käytetään ainutlaatuista AquaSafe-teknologiaa. Tämä on ainutlaatuinen teknologia, joka tekee lattiastasi kestävämmän ja pitkäikäisemmän. AquaSafe-tekniikkaa käyttämällä saavutetaan maksimaaliset tulokset sekä vedenpitävyyden että luonnollisen ulkonäön osalta.

Harmaan laminaatin asentaminen

Pergon tummanharmaan laminaatin asentaminen on todella vaivatonta - jopa ilman ammattilaisen apua. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan opastuksen asennuksen alusta aina onnistuneeseen loppuun saakka. Näin varmistetaan, että laminaattilattia asennetaan oikein.

Osta laadukasta laminaattia harmaana

Harmaan laminaatin hoito

Pergon laadukkaiden huoltotarvikkeiden ansiosta Pergo-laminaattilattiasi on helppo pitää kauniina. On suositeltavaa käyttää omia puhdistustuotteitamme, koska ne on suunniteltu ja testattu erityisesti Pergo-lattioiden kanssa käytettäviksi. Tarvitset vain pölynimurin, kuivan mopin tai hieman kostean mikrokuitumopin laminaattilattian säännölliseen puhdistukseen. Varo käyttämästä liikaa vettä: se on tarpeetonta ja voi vahingoittaa lattiaa. Kaikki vesi- tai muut roiskeet on poistettava 12 tai 24 tunnin kuluessa laminaattilattiasta riippuen.

Täydellinen alusmateriaali harmaalle laminaattilattialle

Olkoon tarkoituksesi hankkia nykyaikainen laminaattilattia olohuoneeseesi tai keittiöösi, Pergon harmaat laminaattilattiat tarjovavat valtavan määrän eri lautakokoja, tyylejä, kuviointeja. Valitse ja osta omasi jo tänään kotiisi Pergon mallistosta vedenkestävät sekä pitkää käyttöä täydellisesti kestävät laminaattilattiat.