Go to content Go to search
valkoinen parkettilattia olohuoneessa, jossa on kodikas takka

Valkoinen parkettilattia

Valkoinen parkettilattia on enemmänkin kuin pelkkä lattia, se luo pohjan elämän tärkeille hetkille. Tämä lattia tuo tyyliä kaikkiin tiloihin, oli kyseessä sitten vilkkaan suurperheen koti tai minimalistinen ja rauhallinen kaupunkiasunto. Seuraavaksi kerromme, miksi valkoinen parketti on monien kotitalouksien suosikki.

Tutustu kaikkiin valkoisiin parkettilattioihin
valkoinen kalanruotokuvioinen parkettilattia valkoisessa nykyaikaisessa keittiössä

Miksi valita valkoinen parkettilattia

  • Valaisee huoneen kuin huoneen: valkoinen parkettilattia heijastaa auringonvaloa kauniisti, mikä tekee huoneista, kuten kodikkaasta kotitoimistosta tai vilkkaasta perhekeittiöstä, eloisan ja viihtyisämmän.
  • Luovat illuusion tilasta: pienemmissä asunnoissa tai kompakteissa olohuoneissa parketin vaalea sävy antaa illuusion suuremmasta tilasta ja luo avoimemman ja ilmavamman tunnelman.
  • Kestää päivittäistä elämää: tämä lattia on suunniteltu kestämään kiireisten kotitalouksien vaatimuksia. Se kestää niin lemmikkien päivittäiset juoksut, lasten leikkitreffit kuin perheen kävelyn.
  • Helppo puhdistaa ja hoitaa: ihanteellinen pienten lasten perheille, sillä lattia mahdollistaa roiskien ja sotkujen vaivattoman siivouksen vilkkaissa tiloissa, kuten leikkihuoneissa ja ruokailutiloissa.
  • Vedenkestävä StayClean+-tekniikan ansiosta: kuvittele vilkas keittiö, jossa ruoanlaitto ja siivous tuottavat usein vesiroiskeita, tai vilkas eteinen, jossa märät kengät ja sateenvarjot ovat tavallisia sateisella säällä. StayClean+-teknologian ansiosta valkoisten parkettilattioidemme pinta on vesitiivis, joten vesi ei pääse imeytymään lattiaan.

Pergon valkoinen parkettilattia

Voidaanko parkettilattia maalata valkoiseksi?

Vaikka parkettilattia on mahdollista maalata valkoiseksi raikkaan ja modernin ilmeen saamiseksi, on tärkeää huomata, että se voi vaarantaa lattian kestävyyden ja esteettisen ulkonäön. Pitkäkestoisen ja visuaalisesti miellyttävän lopputuloksen saavuttaminen vaatii huolellista valmistelua ja maalausvaiheita. Jos haluat vaivattoman vaihtoehdon, harkitse valikoimassamme olevia valkoisia parkettilattioita, joiden avulla voit välttää maalauksen paikan päällä.

Miksi parketti on hintava?

Parkettilattian hinta liittyy usein käytettyjen materiaalien laatuun ja erityiseen ammattitaitoon. Lisäksi käytetty puulaji voi merkittävästi vaikuttaa hintaan, ja eksoottiset lehtipuut ovat kalliimpia. Parkettilattiaan sijoittaminen ei ole vain taloudellinen sitoumus, se on sijoitus kotisi pitkäkestoiseen kauneuteen ja kestävyyteen.

valkoinen parkettilattia vilkkaan perheeen mustassa keittiössä

Kuinka saan valkoisen parkettilattiani näyttämään hyvältä?

Kuvittele eloisa perheen keittiö, jossa lattialle pääsee vahingossa mehuja ja muruja yhteisen aamiaisen seurauksena. Pergon valkoiset parkettilattiat voidaan pyyhkiä nopeasti puhtaiksi ja säihkyvän valkoisiksi. Sitä voidaan hoitaa vaivattomasti nopealla imuroinnilla tai satunnaisesti mopilla, minkä ansiosta sinulle jää enemmän aikaa mukavaan perhe-elämään. Tämä tekee siitä käytännöllisen mutta tyylikkään valinnan nykypäivän dynaamisiin ja eloisiin kotiympäristöihin, joissa sekä tyyli että toimivuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Mitä vaihtoehtoja on valkoiselle parkettilattialle?

Etkö ole varma, sopiiko valkoinen parketti kotiisi? Erinomaisia vaihtoehtoja ovat valkoinen laminaatti ja valkoinen vinyylilattia. Ne jäljittelevät täydellisesti luonnollisten materiaalien (kuten puun tai kiven) ulkonäköä samalla kun ne kestävät kosteutta, naarmuja ja tahroja. Toisin sanoen täydellinen vaihtoehto, jolla on sama tyylikäs ulkonäkö ja kestävyys kuin valkoisella parketilla. Sopii ihanteellisesti koteihin, joissa elämä on aktiivista ja jokainen hetki tärkeä.

Valkoinen parkettilattia on enemmänkin kuin pelkkä lattia, se luo kotiisi tyylikkään ja elegantin tunnelman. Kun ymmärrät sen edut ja hoidat sitä asianmukaisesti, voit nauttia kotisi valkoisen parkettilattian ajattomasta kauneudesta.

Tutustu kaikkiin valkoisiin parkettilattioihin