Pergo vinyylilattiat

vinyylilattialankut ja -laatat

Pergo näyttää mallia vinyyliattian toiminallisuudessa ja kestossa! Ihastut nädessäsi lattioidemme autenttiset pintakuvioinnit, tyylikkään muotoilun ja eloisat yksityiskohdat. Rakastut iäksi, kun huomaat lattiat vedenpitäviksi, kestäviksi, toimiviksi sekä pehmeän lämpimiksi.

Olipa valintasi Rigid Click tai Flex Click & Flex Glue, löydät valikoimastamme aina projektiisi sopivan Pergo-vinyylilattian.

Pergon Rigid Click Vinyl 

Rigid Click

Etsitkö vinyyliä, joka kestää, kestää ja kestää? Rigid Click -lattiat ovat erittäin kestäviä. Ydin on erittäin vahva ja päällikerros on erittäin kestävä, vaikka vinyyli onkin todella ohut. Meidän Rigid Click -lattiamme ovat 100 % vedenkestäviä ja todella helppo asentaa jopa epätasaisille pinnoille.

  • Täysin vedenkestävä
  • Erittäin vahva
  • Helppo asentaa, jopa epätasaisille pinnoille
Pergon Flex Vinyl 

Flex Click & Flex Glue

Jos unelmoit lattiasta, joka on pehmeä, hiljainen ja kaunis, Flex Click & Flex Glue ‑lattiat palvelevat kaikkia tarpeitasi. Joustava lattia imee ääntä ja kestää myös naarmuja ja tahroja. Se tarjoaa erinomaisen pysyvyyden joka suuntaan.

  • Pehmeä ja hiljainen
  • Erinomainen naarmun‑ ja tahrankestävyys
  • Sopii hyvin lattialämmityskohteisiin

Mitä lattioistamme sanotaan

Lattiamme on tehty koettaviksi – ne on tehty osaksi elämää. Katso, millainen merkitys niillä on muiden ihmisten elämässä.

Löydä täydellinen vinyylilattia

#FloorAdvisor#

Vinyylilattian lisävarusteet

Viimeistele unelmiesi lattia täydelliseksi laadukkailla lisävarusteilla.


Asennustarvikkeet

Hoitotarvikkeet

Pergo-vinyylilattian lisävarusteet