Go to content Go to search
tummanruskea vinyylilattia värikkäässä huoneessa, jonka seinät ovat keltaiset

Tumma vinyylilattia

Kuvittele: Lapsesi kilpailevat leluautoilla olohuoneen poikki ja rakas lemmikkisi lepää auringonpaisteessa nauttiessasi kahvista tumman vinyylilattiamme syleilyssä. Kyse ei ole pelkästä lattiasta. Se on näyttämö elämän pienille hetkille, tukeva ja samalla tyylikäs perusta elämäntäytteisille päiville.

Tutustu kaikkiin tummiin vinyylilattioihin
tumma kalanruotokuvioinen vinyylilattia mustassa tyylikkäässä keittiössä

Miksi valita tumma vinyylilattia

  • Tummat vinyylilattiat ovat ajattomia: ne ovat tyylikkäitä, mukautuvia ja kestäviä. Kun elämäsi kehittyy ja tyylisi muuttuu, nämä lattiat tuovat rauhaa jatkuvalla läsnäolollaan.
  • Jättää päivittäisen elämän jäljet piiloon: tumma vinyylilattia loistaa myös silloin, kun elämästä koituu sotkuja. Se ei välitä pienistä roiskeista ja naarmuista, vaan piilottaa ne syvillä sävyillään helpottaen arkielämääsi.
  • Tyylikäs valinta: tummat lattiat luovat rohkean, vaikuttavan ilmeen ja perustan näyttävälle sisustukselle. Ne tarjoavat täydellisen taustan eri värien ja kuvioiden kokeiluun, jolloin huonekalusi ja sisustuksesi tulevat näyttävästi esiin.
  • Vedenkestävä: tumma vinyylilattiamme ei ole ainoastaan huipputyylikäs. Se loistaa myös suorituskyvyllään. Oman AquaSafe-tekniikkamme ansiosta lattiamme ovat täysin vesitiiviitä aina viisteisiin asti. Suojaa roiskeilta ja helpottaa siivousta.

Pergon tumma vinyylilattia

tumma vinyylilaattalattia lastenhuoneessa

Onko tumma vinyylilattia hyvä ajatus?

Tumma vinyylilattia on persoonallinen tyylinilmaisu, joka tekee kodistasi sekä tyylikkään että kutsuvan. Kuvittele suosikkitilasi rauhoittavissa sävyissä ja mustan vinyylilattian seesteinen syvyys. Syvillä sävyillään se tuo hienostunutta ilmettä huoneeseen kuin huoneeseen. Halusitpa sitten modernin ja hienon ilmeen tai perinteisemmän tunnelman, tumma vinyylilattia tarjoaa monipuoliset puitteet täydentämään sisustustyyliäsi.

Vaalea vai tumma vinyylilattia? Kumpi on parempi?

Valinta tumman ja vaalean vinyylilattian perustuu henkilökohtaiseen tyyliisi ja ilmapiiriin, jonka haluat luoda kotiisi. Vaaleat lattiat luovat raikkaan ja tilavan tunnelman. Täydellinen valinta silloin, kun haluat luoda minimalistisen tai skandinaavisen ilmeen. Vastaavasti tummat lattiat luovat kodikkaan ja lämpimän tunnelman, esimerkiksi makuu- tai perhehuoneeseen.

tummanruskea vinyylilattia ruokasalissa, jossa on puinen pöytä

Miten tumma vinyylilattia muuttaa kotisi?

Erittäin aktiivisessa kodissa tumma vinyylilattia luo yhtenäisyyttä. Se luo kodikkaan tunnelman leikkihuoneisiin, lisää tyyliä ruokailutiloihin ja tuo eleganssia makuuhuoneisiin. Se tuo huonekalusi ja sisustuksesi näyttävästi esiin luoden tilan, huokuu persoonallisuutta.

Tyylikäs ja helposti hoidettava

Tyylikäs ja helppohoitoinen lattia on täydellinen valinta maailmassa, jossa jokaisella hetkellä on merkitystä. Nopea pyyhkäisy ja yksinkertainen moppi riittävät pitämään tumman vinyylilattiasi uudenveroisena. Tarkat hoito-ohjeet löydät yksityiskohtaisesta vinyylilattian hoito-oppaastamme.

Tiesitkö, että kehitämme myös Pergon omia hoitotuotteita? Nämä tuotteet puhdistavat lattiasi perusteellisesti säilyttäen sen alkuperäisen, uudenveroisen ulkoasun. Ja ympäristötietoisissa valinnoissa huoltotuotteemme eivät ole vain tehokkaita, vaan myös biohajoavia.

Tumma vinyylilattiamme on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja tyyliä eloisaan kotiisi. Se kestää vaativaa arkielämää tuoden tilaan samalla ripauksen eleganssia. Se on enemmänkin kuin pelkkä lattia. Se on elämäntapavalinta koteihin, joissa jokaista hetkeä vaalitaan ja eletään täysillä.

Tutustu kaikkiin tummiin vinyylilattioihin