FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Kunnossapito Vinyylilattia

Kunnossapito Vinyylilattia

 

Yleinen kunnossapito

Vinyylilattiat ovat helppoja käytössä, mutta niitäkin on puhdistettava säännöllisesti, jotta ne pysyvät kauniina. Innovatiivinen TitanV™- pintakerros ei vaadi mitään erityistä hoitoa asentamisen jälkeen. Lattian voi puhdistaa helposti harjalla, pölynimurilla tai kostealla mopilla. Suosittelemme käyttämään vain hellävaraisia puhdistusaineita, kuten Pergon vinyylinpuhdistusainetta, joka pitää lattian ulkonäön uutta vastaavana. Älä kaada vettä lattialle äläkä jätä sille lammikkoa.

Säännöllinen puhdistus ja kunnossapito

Puhdista lattia säännöllisesti lakaisemalla, imuroimalla tai kostealla mopilla. Poista lattialta heti hiekka, terävät esineet, tahraavat aineet, kosteus ja syövyttävät aineet. HUOMAA: Älä koskaan käytä syövyttäviä tai hankaavia puhdistusaineita, öljyä tai vahoja sisältäviä puhdistusaineita tai saippuaa.

 

Tahranpoisto

Poista tahrat mahdollisimman nopeasti. Mitä kauemmin läikkyneet aineet ovat lattialla, sitä suurempi vaara on, että lattia tahrautuu pysyvästi. Pinttyneet tahrat voi poistaa Pergon vinyylinpuhdistusaineella.

Teollinen puhdistus

Liiketilojen lattioiden kestävyyttä voi parantaa ja puhdistamista helpottaa levittämällä niille tiivistysainetta sen valmistajan ohjeiden mukaisesti

Kunnossapito-opas

> Imuroi kevyesti

Imuroi asennuksen jälkeen käyttäen pehmeäreunaista suutinta.

> Säännöllinen kunnossapito

Poista lika ja pöly lattialta kuivalla mopilla tai lakaisemalla. Pyyhi lattia Pergo-mikrokuitumopilla ja kädenlämpöisellä vedellä, johon on lisätty yksi tai kaksi korkillista Pergo all-round floor cleaner -puhdistusainetta. Päivittäisen puhdistuksen osalta on noudatettava Pergon verkkosivuilla annettuja ohjeita. Älä käytä puhdistusainetta liikaa. Epäsopivien puhdistusaineiden käyttö voi vahingoittaa lattian pintaa!

> Suojaaminen toimistotuoleilta

Toimistotuoleissa on oltava pehmeät pyörät, ja lattia on suojattava naarmuilta ja vaurioilta suojamatolla.

> Naarmuuntumista kestävä kerros

Patentoidussa TitanV™ -menetelmässä puristetaan lämpöä ja painetta hyödyntäen yhteen monta kerrosta, joilla on eri ominaisuudet ja tehtävät. Näin saadaan aikaan titaaninkova pinta.