Täydellinen lattia jokaiseen huoneeseen

Living room

OLOHUONE

Olohuone on kovassa käytössä niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Vietämme olohuoneessa eniten aikaa heti makuuhuoneen jälkeen. Olohuoneen lattioiden on oltavat paitsi kestävät myös kauniit, kestitäänhän olohuoneessa usein myös vieraita.

Bedroom

MAKUUHUONEEN LATTIAT

Olitpa sitten aamuvirkku tai yökyöpeli, sängystä on aina mukava nousta kauniille lattioille. Makuuhuoneeseen voi valita millaisen lattian tahansa, mutta parketti- ja laminaattilattiat ovat erityisen suosittuja monestakin eri syystä.

Kitchen

KEITTIÖ

Keittiö on kodin sydän. Keittiössä vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa, tehdään ruokaa, leivotaan ja syödään – siis eletään. Tämä tuo mukanaan rutkasti sotkuja, putoilevia astioita, tahmaisia pintoja ja teräviä ruoanlaittovälineitä. Koska keittiön lattian on kestettävä paljon, kannattaa sen valintaan kiinnittää eritystä huomiota.

Childrens room

LASTENHUONE

Ensimmäinen oma huone on monelle lapselle tärkeä juttu. Omassa huoneessaan lapsi saa touhuta rauhassa ilman, että vanhemmat tai sisarukset häiritsevät häntä. Se on ainoa paikka, jossa lapsi voi olla hetken aivan omassa valtakunnassaan.

Hallway

ETEISEN LATTIAT

Eri tasoisella kiillolla ja erilaisilla pintakuvioinneilla varustetut vinyyli- ja laminaattilattiamallit ovat tänä päivänä mitä kestävämpiä. Monet niistä muistuttavat erehdyttävän paljon puuta tai laattaa. Voit myös valita useista erilaisista viisteistä, lankuista ja levyistä. Näillä luot eteiseesi lämpimän ja kotoisan tunnelman lattialla, joka kestää myös arjen rasitukset hiekkoineen ja märkine ulkovaatteineen.

Attic

ULLAKKOHUONEISTO

Pien- ja kerrostalojen ullakoita on muutettu viime aikoina lisääntyvissä määrin moderneiksi huoneistoiksi ja lisätilaksi asuntoihin. Ullakon remontti on erinomainen tapa lisätä elintilaa ja uusia makuuhuoneita esimerkiksi omakotitaloon.

Office

TYÖHUONE

Siisti ja viihtyisä työhuone on tärkeä tekijä työmotivaation ja -tyytyväisyyden kannalta. Jos teet töitä kotoa, vietät suurimman osan päivästäsi työhuoneessa. Toimiva työhuone lisää niin motivaatiotasi kuin tuottavuuttasikin, toisin kuin makuuhuoneesta käsin työskentely. Työhuoneen suunnittelun kannalta ei ole väliä, onko työhuone tarkoitettu useammalle henkilölle vai vain sinulle – työympäristön tulisi aina olla käytännöllinen, viihtyisä ja luova.

Summerhouse

KESÄMÖKKI

Kesä – se ihana aika, kun aurinko vihdoin paistaa ja siirryt hyvin ansaitulle kesälomalle. Aikataulu saa olla tyhjä ulos katettuja rentoja ruokailuhetkiä lukuun ottamatta. Autoon pakataan uikkarit ja luettavaa, ja kesästä lähdetään nauttimaan maalle.