Täydellinen lattia jokaiseen huoneeseen

Living room

Kosteiden tilojen lattiat

Kylpyamme on ihana paikka rentoutua— ja se on myös paikka, jossa lapset leikkivät ja roiskivat vettä. Ammeessa voit rentouttaa kipeitä lihaksia raskaan työpäivän jälkeen ja peilistä on hyvä tarkistaa onko tukka hyvin ennen kuin astut kotiovesta ulos. Kosteassa tilassa on ilmiselvästi oltava lattia, joka on sekä kosteutta kestävä että helppohoitoinen.

Bedroom

Makuuhuoneen lattia

Paikka, jossa voit kietoutua kullan kainaloon ja katsella kauniita unia sekä painaa torkkunappia yhä uudelleen. Makuuhuone on paikka, jossa mukavuus on kaikki kaikessa. Mukavan vuoteen ja pehmeän tyynyn lisäksi ansaitset myös täydellisen makuuhuoneen lattian.

Kitchen

Lastenhuoneen lattia

Haluatko luoda ideaalisen paikan lapsillesi nukkumiseen, leikkimiseen ja kotiretkeilyyn? Mukava vuode, hauskoja seinäkuvia, pehmeä yövalo, untuvanpehmeä leikkimatto lattialla... Vain paras on riittävän hyvä pikkuisellesi. Valitse siis lattia, joka vastaa kaikkia vaatimuksia!

Childrens room

Ruokailutilan lattia

Elegantti kynttilänvaloillallinen. Hienot illalliskutsut. Tai jopa teemailta... On olemassa asia, joka voi joko luoda tunnelmaa tai pilata sen kokonaan: ruokailutilan lattia.

Hallway

Käytävän lattia

Pikainen vilkaisu, ehkä kolmen tai neljän sekunnin mittainen. Kotiisi saapuvilla vierailla ei kestä sen kauempaa muodostaa mielipide ihanasta kodistasi. Toisin sanoin: käytävä on täydellinen paikka tehdä upea ensivaikutelma.

Attic

Ullakon lattia

Nykyään kerrostalojen ullakoille rakennetaan asuntoja, tai ne otetaan käyttöön alapuolella sijaitsevan asunnon toisena kerroksena. Myös pientaloissa ullakko voidaan muuttaa makuuhuoneiksi tai muuksi lisätilaksi.

Office

Olohuoneen lattia

Potkaise kengät jalasta, uppoa sohvalle ja rentoudu... kodin kupliessa toiminnantäyteisenä. Olohuoneessasi rentoutuminen ja aktiivisuus kohtaavat. On varmasti tarpeetonta sanoa, että siellä lattian on kestettävä perhe-elämän kaikki puolet.

Summerhouse

Kotitoimiston lattia

Vietät paljon aikaa kotitoimistossasi. Haluat varmasti ammattimaisen sisustuksen, joka kutsuu astumaan sisään. Ikuinen dilemma?

Top