Go to content Go to search
kids room with toys laying on a beige vinyl floor

Lastenhuoneen lattia

Monelle lapselle ensimmäisen oman makuuhuoneen saaminen on jotain ihmeellistä. Nyt on aika nukkua omassa vuoteessa ja saada oma tila, jossa vanhemmat tai sisarukset eivät häiritse. Siellä lapsi saa olla hetken aikaa omissa oloissaan.

Cot on a beige vinyl floor

Uni maittaa ensimmäisessä omassa huoneessa

Lapsi, joka ei nuku hyvin, ei yleensä ole iloinen. Kun nukkumisympäristöstä tehdään hiljainen ja harmoninen, on todennäköisempää, että uni tulee silmään aikaisin ja maittaa pitkään. Kun lapsen huoneessa on rauhallisia värejä ja mielellään pehmeä lattia, siellä on mukava levätä ja leikkiä. Laminaattilattia tai vinyylilattia lastenhuoneeseen on oikea valinta. Ne kestävät roiskeita, eivätkä ne naarmuunnu. Tällaiset lattiat on helppo pitää puhtaina. Ne ovat iskunkestäviä ja toimivat erinomaisesti yhdessä lattialämmityksen kanssa. Saatavana on useita näyttäviä kuviointeja. Lisäksi vinyylilattia on pehmeä ja mukava. Tästä on hyötyä, jos lapsi putoaa vuoteesta.

Laminaattilattia ja vinyylilattia kestävät pieniä onnettomuuksia, kun lapsi harjoittelee potan käyttämistä, maalaa vesiväreillä tai on saanut käsiinsä äidin huulipuikon. Tällaiset lattiat pysyvät siisteinä koko lapsuuden ajan.

Nursery with toys on the laminate floor

Tilaa tulevaisuutta varten

Moni voi joutua kiusaukseen valita lastenhuoneeseen jännittävän värisen lattian ja maalata seinät voimakkailla väreillä. Suosittelemme kuitenkin, että ajattelet tulevaisuutta. Maalaa seinät neutraalilla värillä ja ripusta niille hauskoja tauluja. Hanki luovuuteen kannustava matto, ja aseta se lastenhuoneen tyylikkäälle puukuvioiselle laminaattilattialle tai vinyylilattialle. Tällainen huone toimii teini-ikään saakka. Lisäksi se toimii vierashuoneena, kun aikuiset lapset tulevat käymään, ilman että lattia lastenhuoneessa täytyy vaihtaa tai seinät pitäisi maalata.

Löydä lastenhuoneen suosikkilattiasi