Go to content Go to search
tumma kalanruotokuvioinen parkettilattia keittiössä

Tumma parkettilattia

Pergon tumma parkettilattia tuo tyyliä jokaiseen kotiin. Suunniteltu moderniin kotiin. Helppo ja tyylikäs valinta, joka sopii hyvin päivittäiseen elämään aina aamun kiireistä illan rentouttaviin hetkiin.

Tutustu kaikkiin tummiin parkettilattioihin
tummanruskea parkettilattia valkoisessa kodikkaassa keittiössä

Miksi valita tumma parkettilattia

  • Tuo tyyliä kaikkiin tiloihin: tumman parketin syvät, kutsuvat sävyt lisäävät tilaan välittömästi ripauksen tyyliä ja lämpöä, mikä tekee huoneesta kodikkaan oloisen.
  • Sopii mihin tahansa sisustukseen: Piditpä sitten modernistaa minimalistisesta ilmeestä tai kodikkaasta, perinteisestä tunnelmasta, tumma parketti täydentää saumattomasti ainutlaatuista sisustustyyliäsi.
  • Helppohoitoinen: elämässä ei ole aikaa monimutkaisille puhdistusmenetelmille. Voit puhdistaa lattian yksinkertaisella lakaisulla tai mopilla.
  • Kestää pienet vahingot: olivatpa kyseessä sitten lemmikkien kynnet tai leluautot, nämä lattiat on suojattu naarmuilta ja pysyvät uudenveroisina pitempään.
  • Kestää hyvin roiskeita: pääsikö lattialle vahingossa roiskeita? Ei huolta. StayClean+-ominaisuus varmistaa vesitiiviin pinnan, mikä tarkoittaa nopeaa puhdistusta ilman vaurioiden vaaraa.
  • Järkevä valinta tulevaisuuden kannalta: tumma parketti on pitkän aikavälin sijoitus, lattia säilyy tyylikkäänä ja toimivana monia vuosia.

Pergon tumma parkettilattia

tummanruskea parkettilattia käytävässä, jossa on valkoiset portaat

Sopivatko tummat parkettilattiat pieniin tiloihin?

Ehdottomasti! Tumma parkettilattia voi muuttaa kodikkaan nurkan tai pienen huoneen kodikkaaksi ja kutsuvaksi tilaksi. Toisin kuin yleisesti luullaan, tummat lattiat eivät välttämättä tee huoneesta pienemmän tuntuista. Ne lisäävät tilaan sen sijaan ylellisyyttä. Kuvittele yhdistäväsi nämä tummat, tyylikkäät lattiat vaaleisiin, ilmaviin verhoihin ja strategisesti sijoitettuun peiliin, joka heijastaa luonnonvaloa. Se viimeistelee huoneen tehden siitä sekä tyylikkään että kutsuvan.

Kestävä ja naarmunkestävä lattia, joka säilyy tyylikkäänä pitkään

Tummat puulattiamme on tarkoitettu kestämään. Nämä lattiat kestävät pitkään vilkkaassakin kodissa, jossa tapahtuu satunnaisesti vahinkoja. Suojaavan pinta sisältää 7 kerrosta korkealaatuista lakkaa, minkä ansiosta monikerroksinen, naarmuuntumaton pinta kestää hyvin lasten leikkejä, lemmikkieläinten energistä elämää ja toistuvista perhejuhlia säilyen uudenveroisena monia vuosia.

Vesitiivis pinta suojaa roiskeilta

Roiskeet kuuluvat elämän, varsinkin vilkkaissa kodeissa. Pergon tumma parkettilattia sisältää edistynyttä StayClean+-tekniikkaa. Lattioissa on uusi ponttitekniikka, joka tekee pinnasta vesitiiviin. Tämä innovaatio varmistaa, että vesi ei pääse tihkumaan pinnan läpi. Lattia on täten suojattu erittäin hyvin vesivaurioilta. Pergon vedenkestävän parkettilattian ansiosta voit asentaa nämä tyylikkäät lattiat luotettavasti myös roiskeille alttiisiin paikkoihin (esim. keittiöön ja käytäviin) tyylistä tai kestävyydestä tinkimättä.

Pergon tumma parkettilattia sopii ihanteellisesti vilkkaisiin ja aktiivisiin koteihin. Kyse ei ole ainoastaan kauniin tilan luomisesta, vaan oikean lattian valitsemisesta aktiivisen elämän vaatimuksiin. Olipa kyse sitten perhejuhlista, lasten ja lemmikkien päivittäisen kaaoksen hallinnasta tai rentouttavasta illasta nauttimisesta, tumma parkettilattiamme tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä. Tutustu valikoimaamme ja löytääksesi lattian, josta tulee osa perheesi tarinaa.

Tutustu kaikkiin tummiin parkettilattioihin