Go to content Go to search
Pergon Silent Walk Underlay -alusmateriaali beigen laminaattilattian alla

Laminaattilattian alusmateriaali

Parhaat tulokset saavutetaan huolellisilla pohjatöillä. Muista hankkia sopiva alusmateriaali ennen uuden Pergo-laminaattilattiasi asennusta. Alusmateriaalit lisäävät kävelymukavuutta, parantavat huoneen akustiikkaa, ehkäisevät narinaa, tukevat ponttijärjestelmää ja suojaavat lattioita aluslattiasta nousevalta kosteudelta. Ne voidaan yhdistää myös lattialämmitykseen tai jäähdytykseen.

Oikean alusmateriaalin löytäminen:

  1. Päätä, mihin alusmateriaali asennetaan. Alusmateriaalimme eristävät ääntä tehokkaasti.
  2. Tarkista aluslattia: onko se puuta vai betonia?
  3. Leikkaa rullat veitsellä ja liitä ne yhteen Pergo-teipillä. Siinä kaikki.

Eri muotoisia ja kokoisia alusmateriaaleja

Oikean alusmateriaalin valinta laminaattilattialle antaa lattialle pitkän käyttöiän ja -mukavuuden. Alusmateriaalilla on tärkeä merkitys, kun asennat laminaattia. Alusmateriaalin valintaan vaikuttaa se, asennatko laminaatin betoni- vai puulattian päälle, onko sinulla lattialämmitys ja kuinka paljon lattialla on kulutusta. Väärän alusmateriaalin valinta lyhentää lattian käyttöikää ja se voi myös vahingoittaa lattian lukkopontteja ja lopulta saattavat rikkoa niitä.Hyvä alusmateriaali kotikäyttöön on Underlay Foam. Se on helppo asentaa. Kovaa kulutusta vaativille lattioille on paras vaihtoehto Silent Walk, korkealaatuinen polyuretaanivaahtoalusta. Ei melusaastetta oikean alustan ansiosta.

Oikein valittu alusmateriaali vaimentaa hyvin askelten äänet ja tekee näin lattialla kävelystä lähes äänetöntä. Ei enää häiritsevää melusaastetta, kun laminaatin alusmateriaali on valittu oikein. Kun alusmateriaali on valittu oikein käytön mukaan, käyttömukavuus on huipussaan ja lattia kestää pitkään.

Puualuslattian kanssa suositeltavat alusmateriaalit

Betonialuslattian kanssa suositeltavat alusmateraalit