Kannattaako valita halpa laminaatti? Ota huomioon myös laatu!

Kannattaako valita halpa laminaatti? Ota huomioon myös laatu!

Kun on aika vaihtaa lattia, halvemman laminaattilattian valitseminen voi tuntua houkuttelevalta. Mutta onko ratkaisu halvempi pitkällä aikavälillä?

Lattian asennus voi tulla kalliiksi – ja markkinoilla on monenhintaisia laminaattilattioita. Lattiaa valittaessa kannattaa kuitenkin ottaa hinnan lisäksi huomioon myös lattian laatu, kestävyys ja ympäristöystävällisyys, koska myös nämä tekijät vaikuttavat lattian kokonaiskustannukseen.


Ylivoimainen laatu ja kestävyys

Jos valitset halvan laminaattilattian sijaan Pergon laminaattilattian, saat useimmiten ylivoimaisen laadukkaan ja kestävän lattian. Patentoitu TitanX™-pintakäsittely suojaa lattiaa kulumiselta, naarmuilta ja iskuilta, ja lisäksi lattian pinta on kosteudenkestävä. Kaikki laminaattilattiamme on helppo asentaa itse ilman aikaisempaa kokemusta tai erityistyökaluja, ja mahdollisesti vahingoittunut lankku on helppo vaihtaa uuteen.


Ympäristöystävällisempi kuin halpa laminaattilattia

Noudatamme ympäristöpolitiikkaa, joka käsittää kaiken lattioiden raaka-aineista ja tuotantomenetelmistä kuljetuksiin ja pakkauksiin. Tuotteidemme materiaaleista 80 prosenttia on puuteollisuuden hukkamateriaalia, ja saimme ensimmäisenä lattianvalmistajana pohjoismaisen Joutsen-ympäristömerkin. Siten voit olla varma siitä, ettei lattiasta erity ympäristölle haitallista liimaa tai muita aineita.


Markkinoiden paras takuu

Mutta miten voit olla varma siitä, että todellakin saat paremman lattian? Annamme sanojemme tueksi lattioillemme markkinoiden parhaan takuun. Laminaattilattioidemme erinomaisen kestävyyden ansiosta voimme taata, että ne kestävät kulutusta, tahriintumista ja auringon haalistavaa vaikutusta jopa 33 vuotta. Sinun ei siten tarvitse vaihtaa lattiaa uuteen moneen vuoteen – jos makusi ei satu sillä välin muuttumaan!


  • Halpa laminaattilattia voi muodostua ajan mittaan kalliimmaksi.
  • Pergon laminaattilattiat ovat ylivoimaisen laadukkaita ja kestäviä.
  • Laadukas laminaattilattia on ympäristöystävällisempi.
  • Pergo myöntää markkinoiden parhaan takuun.
Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

5.8.2015

Sinun kotisi – sinun tyylisi