ENSIMMÄINEN JOUTSENMERKIN
SAANUT LATTIAVALMISTAJA

Pergo on ylpeä siitä, että sen laminaatti- ja puutuotteilla on Joutsenmerkki. Tämä arvostettu merkki on osoitus jatkuvasta pyrkimyksestämme luoda innovatiivisia lattioita, joilla on mahdollisimman pieni ympäristövaikutus. Kuluttajille ja yrityksille kestävän valinnan tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Pergon tiukat kriteerit

Tiukat vaatimukset Joutsenmerkin saamisen ehtona

Pergo on asettanut korkeimmat standardit laminaatti- ja puulattioidensa valmistukselle jo vuosikymmenien ajan. Ja koska olemme jo kauan noudattaneet tiukkoja turvallisuutta, terveyttä ja kestävyyttä koskevia vaatimuksia, meistä tuli ensimmäinen Joutsenmerkin saanut lattiavalmistaja.

Tunnustus Pergo-lattioille

Tämä tunnustus on todistus siitä, mitä olemme tehneet jo vuosien ajan. Lattioita, jotka täyttävät tiukat haitallisia aineita koskevat normit. Lattioita, jotka täyttävät alkuperä- ja jäljitettävyyskriteerit. Ja energiatehokkaalla tavalla valmistettuja lattioita, jotka ovat kestävä valinta kotiisi.

 

Tietoa Joutsenmerkistä

 

Monenlaisia vaatimuksia

Joutsenmerkin saamiseksi tuotteiden tulee täyttää monenlaisia vaatimuksia. Tuotteen elinkaariarvioinnista ympäristömerkin edellyttämiin kemiallisiin vaatimuksiin: Pergon lattiat läpäisevät kaikki testit kirkkaasti. Ympäristömerkki kruunaa jatkuvat ponnistelumme, jotka tähtäävät erittäin turvallisten ja kestävien tuotteiden, kuten talteenotetusta puusta valmistettujen lattioiden, kehittämiseen.

25 000 erilaista tuotetta

Pohjoismaissa on myynnissä jo yli 25 000 erilaista Joutsenmerkin saanutta tuotetta. Pergo on ylpeä asemastaan ensimmäisenä lattiavalmistajana, joka on liittynyt tuhansien muiden hiilijalanjälkemme pienentämistä edistävien merkkien joukkoon.

 

 

Lue lisää Pergon panostuksesta kestävään kehitykseen

 

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

4.1.2022

Merkittävä innovaatio mullistaa laminaatin kierrätyksen

7.7.2017

Valitse kulutusta kestävä lattia

9.12.2021

Luo kestävä koti valitsemalla talteenotetusta puusta valmistettu puulattia