Valitse kulutusta kestävä lattia

Valitse kulutusta kestävä lattia

Kun tarvitset kulutusta kestävän lattian, valitse Pergon laminaatti- tai vinyylilattia. Ylivoimaisen kestävyytensä ansiosta ne kestävät sukupolvelta toiselle.


Sukupolvelta toiselle kestävä lattia

Pergon vankkarakenteiset ja innovatiiviset lattiat kestävät sukupolvelta toiselle. Lattioiden erinomaisen kestävyyden ansiosta voimme myöntää niille markkinoiden parhaan takuun: lupaamme lattioiden kestävän kulutusta, tahriintumista ja auringon haalistavaa vaikutusta jopa 33 vuoden ajan.


Laminaattilattian AC-kestävyysluokitus

Laminaattilattioiden kulutuksenkestävyys ilmoitetaan AC-luokituksen avulla. Alun perin luokitus sisälsi viisi luokkaa: AC1–AC5. Pergon laminaattilattioiden poikkeuksellisen hyvän laadun vuoksi luokitukseen lisättiin kuitenkin vielä yksi luokka: AC6, joka myönnetään erittäin kovalle kulutukselle altistuville liiketilojen lattioille.


Kestävä vinyylilattia

Pergon vinyylilattioiden laatuluokitukset ovat Premium ja Optimum. Molemmat kestävät kulutusta erinomaisen hyvin, mutta Optimumia käytetään liiketiloissa, joissa lattia altistuu erityisen kovalle kulutukselle.


Useasta kerroksesta koostuva lattia on vakaa ja kestävä

Molemmat lattiatyypit koostuvat useasta kerroksesta, minkä ansiosta ne kestävät iskuja, naarmuja, kulutusta ja kosteutta erityisen hyvin. Lisäksi ne ovat hygieenisiä, koska lika ei pääse tunkeutumaan tiiviin pintakerroksen läpi, jolloin lattiat on myös helppo puhdistaa.


  • Pergon laminaatti- ja vinyylilattiat ovat hyvä vaihtoehto, jos tarvitset erityisen kestävän lattian.
  • Pergon laminaattilattioille on myönnetty paras kestävyysluokitus.
  • Vinyylilattioita on saatavana kahta eri laatuluokitusta, jotka molemmat ovat erittäin kestäviä.
  • Laminaatti- ja vinyylilattiat koostuvat useasta kerroksesta, mikä tekee niistä vahvempia.
Pergo-infographic-laminaatti-ja-vinyylilattiat-ovat-helposti-siivosttavia
Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
8.1.2016
Top