Go to content Go to search
tyttö papukaijan kanssa

Pergon nopeuskilpailu – Kuinka kauan lattian asennus kestää?

Uuden lattian asennus on loistava tapa parantaa huoneen ilmettä ja nostaa kotisi arvoa. Mutta onko se myös kallista ja lisäksi aikaa vievää puuhaa? Ei sen tarvitse olla. Jos valitset Pergon ponttijärjestelmällä varustetun lattian, voit tehdä työn kokonaan itse ja säästää hurjasti rahaa. Ja koska lattiamme on niin helppo asentaa, työ ei vie liikaa kallisarvoista vapaa-aikaasi.

Lue asennusohjeet

Remontointi: ei sellaiseen ole aikaa

Kaikki tietävät, että huoneen remontointi on hyvä sijoitus. Mutta tärkeysjärjestyksessä lukemattomat muut velvollisuutemme ajavat remontoinnin ohi. Pääasiallinen syy? Ajanpuute. Kaikki seikat huomioiden Pergon ponttijärjestelmällä varustetun lattian asennus vie paljon vähemmän aikaa kuin esimerkiksi 500 palan palapelin kokoaminen, suosikkisarjasi koko tuotantokauden katselu tai papukaijan opettaminen sanomaan Pergo. Mistä tiedämme tämän? Koska testasimme sen! Katso alla oleva Pergon nopeuskilpailu.

Pergon nopeuskilpailu

Mikä käy nopeimmin? Pergo-lattian asennus vai...

Kun kaikki loksahtaa paikalleen

Sillä ei ole väliä onko valintasi laminaatti tai vinyyli tai parketti: kaikki Pergo-lattiamateriaalit on varustettu nerokkaalla, patentoidulla PerfectFold™ -asennusjärjestelmällä. Silläkään ei ole väliä oletko vasen- vai oikeakätinen: napsauta vain lankut yhteen, ja pian oletkin jo tepastelemassa upouudella lattiallasi. Monissa tapauksissa vanhaa lattia ei tarvitse edes irrottaa. Muista vain valmistella aluslattia huolellisesti. Ja sen sotkuisen liiman voit unohtaa: tässä sitä ei tarvita.

Ponttijärjestelmä on itse asiassa niin hyvin suunniteltu, että asennukseen ei käytännöllisesti katsoen liity minkäänlaista vaurioiden riskiä. Haluatko korvata kuluneita lankkuja myöhemmin, tai asentaa ne muualle? PerfectFold™ -tekniikan ansiosta voit nostaa lankut ylös helposti ja asentaa ne uudelleen ilman vaurioita.

Löydä suosikkilattiasi

Lämpimän kotoisaa

Jos kaikki nämä hyvät uutiset tekevät olosi lämpimän kotoisaksi – ja odotat jo sormet syyhyten asennustöiden aloittamista – ilahdut varmaan kuullessasi, että Pergon ponttijärjestelmällä varustetut lattiat ovat täydellisen yhteensopivia lattialämmityksen kanssa. Noudata vain lattian kanssa toimitettavia asennusohjeita, valitse sopiva alusmateriaali ja sano hei hei kylmille jaloille.

Löydä lattia, joka klikkaa heti

Lattian asennus ei siis ehkä olekaan sellainen aikaa ja rahaa kuluttava ponnistus kuin ajattelit. Kysymys kuuluukin nyt: mikä lattia sinun kannattaisi valita? Kuulemme huolesi. Pergolla on jokaiseen huoneeseen ja makuun sopiva ponttijärjestelmällä varustettu lattia: keittiöön ja eteiseen kulutusta kestävä vaihtoehto, olohuoneeseen silmäniloa. Anna meidän auttaa sinua löytämään oikean tyyppinen lattia huoneeseesi.

Aiheeseen liittyviä tarinoita