Lattian asennus kätevästi ja helposti

Kauniin Pergo-lattian asentaminen on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan. Kaikissa ja kaiken laatuisissa Pergo-lattioissa on nyt innovatiivinen PerfectFold™-ponttijärjestelmä. Napsauta lankut yhteen itsellesi parhaiten sopivalla tavalla, ja saat valmista käden käänteessä.

ASENNA LATTIA ITSE KLIKKAUSMENETELMÄLLÄMME

Pergo-lattia on mahdollista asentaa kotiisi myös aivan itse omin käsin. Lattian asennus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. On kuitenkin hyvä muistaa ennen lattian asennusta että matot ja muut tekstiilit on poistettava lattioilta ennen kuin asennus aloitetaan. Kuten missä tahansa asennustyössä, niin lattian huolellinen ja perusteellinen valmistelu on kaiken a ja o, jotta kotiin saadaan sileä, mukava ja narisematon lattia.

Vanhan lattian kohdalla on hyvä ensin varmistaa epätasaisuudet jotka voivat vaikuttaa uuden lattian asennukseen esimerkiksi hiomalla epätasaisuudet pois. On hyvä muistaa, että ennen lattian asennusta lattian on oltava kuiva ja että ei minkäänlaisia kemikaaleja, öljyjä tai liimaa ole jäänyt lattialle tai listoihin jotta saadaan lopputulos josta voit olla itsekin ylpeä.