Go to content Go to search
ruskea puukeittiö, jossa on tummanharmaa vinyylilaatoitus Pergolta

Valitse vinyylilattia, jossa on klikkausjärjestelmä laattojen sijasta

Kun tarvitset todella kestävän ja vesitiiviin lattian, asennusmekanismilla varustettu vinyylilattia on klinkkereitä parempi vaihtoehto. Pergon tekemässä testissä vinyylilattiamme altistettiin todella kovalle kulutukselle ja lattia selvisi testistä kunnialla. Klinkkerilattia on vesitiivis ja kestävä mutta myös kova, liukas ja kylmä. Vinyylilattia puolestaan on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ja lisäksi se vaimentaa ääniä.

Tutustu vinyylilattioihimme

Ylivoimaisen kestävä vinyylilattia

Vinyylilattiamme on rakennettu viidestä kerroksesta ja ne kestävät sen vuoksi kulutusta ja iskuja erinomaisen hyvin.

Alimpana on erityisen iskunkestävä vinyylikerros, sen päällä vakauttava lasikuitukerros ja keskellä erittäin vahva ja iskunkestävä vinyyliydin. Sen päällä olevaan koristekerrokseen on valittavana monenlaisia luonnonmukaisia kuviointeja.

Ylimpänä on päällyskerros, joka suojaa lattiaa naarmuilta, tahroilta ja kulumiselta.

Pintakerros myös tekee lattiasta hygieenisen, koska lika ja kosteus eivät pääse tunkeutumaan tiiviin pinnan läpi tai lattian saumoihin, mikä ehkäisee bakteerien kasvua.

Asennusmekanismilla varustettu vinyylilattia on helppo asentaa itse

Patentoidun PerfectFold™ V-asennusjärjestelmän ansiosta lattia lukkiutuu paikalleen sekä pysty- että vaakasuunnassa. Lattia on siten helppo asentaa itse: taita vain lankku alas ja napsauta se paikalleen. Vinyylilattiamme eivät myöskään sisällä ftalaatteja ja niillä on jopa 25 vuoden takuu.

Asennusjärjestelmällä varustetun vinyylilattian testaus

Osoittaaksemme vinyylilattian ylivoimaisen kestävyyden asensimme Belgiassa vuonna 2015 tekemässämme testissä Pergo Optimum LVT -vinyylilattian halfpipeen. Annoimme sen jälkeen rullalautailijoiden ja BMX-pyöräilijöiden kuluttaa halfpipea niin paljon kuin he ikinä lystäsivät. He tekivät parhaansa, mutta eivät silti pystyneet tekemään lattiaan pienintäkään jälkeä.

  • Vinyylilattiat ovat kestäviä ja vesitiiviitä, aivan kuten klinkkeritkin. Lisäksi ne tuntuvat jalkojen alla pehmeiltä ja miellyttäviltä.
  • Pergon vinyylilattiat ovat erinomaisen kestäviä.
  • Asennusjärjestelmällä varustettu vinyylilattia on helppo asentaa itse.
  • Rullalautailijoiden ja BMX-pyöräilijöiden tekemä testi osoitti lattian kestävyyden.

Tutustu vinyylilattioihimme

Aiheeseen liittyviä tarinoita

beige vinyl flooring in a home office

Valitse vinyylilattia linoleumilattian sijaan

Vanha lattiamateriaali linoleumi on tulossa taas muotiin oltuaan kauan poissa suosiosta. Mutta miten linoleumilattia eroaa vinyylilattiasta ja kumpi kannattaa valita?