Valitse asennettava vinyylilattia klinkkerilattian sijaan

Kun tarvitset todella kestävän ja vesitiiviin lattian, asennusmekanismilla varustettu vinyylilattia on klinkkereitä parempi vaihtoehto. Pergon tekemässä testissä vinyylilattiamme altistettiin todella kovalle kulutukselle ja lattia selvisi testistä kunnialla.

Klinkkerilattia on vesitiivis ja kestävä mutta myös kova, liukas ja kylmä. Vinyylilattia puolestaan on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ja lisäksi se vaimentaa ääniä.


Ylivoimaisen kestävä vinyylilattia

Vinyylilattiamme on rakennettu viidestä kerroksesta ja ne kestävät sen vuoksi kulutusta ja iskuja erinomaisen hyvin. Alimpana on erityisen iskunkestävä vinyylikerros, sen päällä vakauttava lasikuitukerros ja keskellä erittäin vahva ja iskunkestävä vinyyliydin. Sen päällä olevaan koristekerrokseen on valittavana monenlaisia luonnonmukaisia kuviointeja.

Ylimpänä on päällyskerros, joka suojaa lattiaa naarmuilta, tahroilta ja kulumiselta.

Pintakerros myös tekee lattiasta hygieenisen, koska lika ja kosteus eivät pääse tunkeutumaan tiiviin pinnan läpi tai lattian saumoihin, mikä ehkäisee bakteerien kasvua.


Asennusmekanismilla varustettu vinyylilattia on helppo asentaa itse

Patentoidun PerfectFold™ V-asennusjärjestelmän ansiosta lattia lukkiutuu paikalleen sekä pysty- että vaakasuunnassa. Lattia on siten helppo asentaa itse: taita vain lankku alas ja napsauta se paikalleen. Vinyylilattiamme eivät myöskään sisällä ftalaatteja ja niillä on jopa 25 vuoden takuu.


Asennusjärjestelmällä varustetun vinyylilattian testaus

Osoittaaksemme vinyylilattian ylivoimaisen kestävyyden asensimme Belgiassa vuonna 2015 tekemässämme testissä Pergo Optimum LVT -vinyylilattian halfpipeen.

Annoimme sen jälkeen rullalautailijoiden ja BMX-pyöräilijöiden kuluttaa halfpipea niin paljon kuin he ikinä lystäsivät. He tekivät parhaansa, mutta eivät silti pystyneet tekemään lattiaan pienintäkään jälkeä. Katso video tässä!


  • Vinyylilattiat ovat kestäviä ja vesitiiviitä, aivan kuten klinkkeritkin. Lisäksi ne tuntuvat jalkojen alla pehmeiltä ja miellyttäviltä.
  • Pergon vinyylilattiat ovat erinomaisen kestäviä.
  • Asennusjärjestelmällä varustettu vinyylilattia on helppo asentaa itse.
  • Rullalautailijoiden ja BMX-pyöräilijöiden tekemä testi osoitti lattian kestävyyden.
Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

7.10.2015

Uuden vinyylilattian asennus on näin helppoa

31.7.2017

Valitse vinyylilattia linoleumilattian sijaan