Go to content Go to search
makuuhuone, jossa on harmaa vinyylilattia ja sohva ikkunan edessä

Tyylikäs muovilattia – Tällaisia vinyylilattioita et ole ennen nähnyt

Muovilattiat. Meille 70-luvulla kasvaneille tämä sana saattaa kuulostaa ikävältä ja vanhanaikaiselta. Toisin kuitenkin on: muovilattia on saanut aivan uuden merkityksen modernien ja tyylikkäiden vinyylilattioiden myötä.

Laikukkaat ja auringon haalistamat muovilattiat, jotka moni muistaa lapsuudestaan, voivat nyt olla muisto vain myös uuden muovilattian ostajalle. Pergon suunnitteluosasto seuraa tarkkaan maailmalla vallitsevia sisustustrendejä ja suunnittelee jatkuvasti uusia lattiamalleja.

Tutustu vinyylilattioihimme

Tyylikäs puukuvioitu muovilattia

Puu on ollut jo kauan kaikkein suosituin lattiamateriaali. Pergon vinyylilattiat mukailevat tarkasti aitoa puulattiaa, mutta ne ovat puulattiaa edullisempia ja helppohoitoisempia. Saatavana on monia eri puulajeja muistuttavia kuviointeja ja erilaisia pintarakenteita. Patentoidun tekniikan ja läpeensä erittäin kestävän vinyylin avulla on voitu luoda ainutlaatuinen V-viiste, joka on syvempi ja paremmin erottuva kuin missään muussa vinyylilattiassa. Myös viisteen väri voidaan sovittaa lattian mukaan: vaaleampi viiste antaa pehmeämmän vaikutelman ja tummempi viiste luo rustiikimpaa ja hieman vanhanaikaista tunnelmaa. Muovilattiaan voidaan lisäksi valita joko himmeä tai kiiltävä pinta.

Luonnollisia ja teollisia tyylejä

Myös muut luonnonmateriaalit, kuten kivi ja nahka, ovat suosittuja, sekä teolliset materiaalit, kuten sementti ja betoni.

Käytännölliset lattiat

Pergon kaikki vinyylilattiat ovat kestäviä ja helppoja asentaa itse. Puukuvioidut lattiat koostuvat lankuista ja kivikuvioidut vinyylilevyistä.

  • Vinyylilattia on moderni ja tyylikäs muovilattia.
  • Vinyylilattioita on myös kivi-, sementti- ja betonikuvioituina.
  • Kestävät lattiat on helppo asentaa itse.

Aiheeseen liittyviä tarinoita

dark brown kitchen with a grey vinyl tile floor

Korkkimatto vai vinyylilattia asennusmekanismilla?

Kun haluat kosteutta ja kulutusta kestävän, helposti siivottavan puhdistettavan muovilattian, joka on helppo asentaa itse, kumman valitset: asennusmekanismilla varustetun vinyylilattian vain linoleumilaatat?