Miksi rakastut mäntylattiaan

Pergon mäntylattia

Minimalistinen mutta kodikas skandinaavinen sisustus on suositumpi kuin koskaan. Yksi suosion salaisuus on männyn käyttö huonekaluissa ja lattioissa. Pintakuvioinniltaan suorat ja pienisyiset, pieniä oksankohtia sisältävät mäntylattiat erottuvat selkeästi rustiikkisella ilmeellään.

Vaikka ne näyttävät upeilta osana mitä tahansa sisustusta, mänty on havupuuna kuitenkin alttiimpi kolhiintumiselle. Jollet halua lattiasi näyttävän kolhitulta, rosoiselta ja epätasaiselta, mäntyä on paras käyttää alueilla, joilla jalankulkuliikenne on vähäistä. Vaihtoehtoisesti voit valita erittäin luonnollisen näköisen mäntykuvioinnilla varustetun laminaatti- tai luksusvinyylilattian, jolloin kolhiintumisesta ei tarvitse huolehtia.

Tutustu kaikkiin mäntylattioihin

Tämän takia rakastut mäntylattiaasi...

Pergon mäntylattia, kestävä vaihtoehto

Kestävä vaihtoehto

Pergon laminaatti- ja luksusvinyyli lattioissa yhdistyvät männyn rustiikkinen autenttisuus, erinomainen lujuus ja kulutuksenkestävyys sekä 25 vuoden takuu.

Pergon mäntylattia sopii jokaiseen sisustukseen

Sopii jokaiseen sisustukseen

Tämänhetkisiä mäntylattioita on saatavana paljon useampina malleina kuin perinteistä luonnonmäntyä. Laaja väri- ja viimeistelyvaihtoehtojen valikoima takaa, että joukosta löytyy juuri omaan sisustustyyliisi sopiva mäntylattia.


Pergon mäntylattia, helppo hoitaa

Helppo hoitaa

Luonnolliselta männyltä näyttävät vinyyli- ja laminaattilattiamme tarjoavat Titan X™ -teknologiansa vuoksi äärimmäistä mielenrauhaa.

Pergon mäntylattia, helppo asentaa

Helppo asentaa

Uuden mäntylattian asennuksen ei tulisi olla vaikeaa. Uudistetun ja patentoidun PerfectFold-ponttijärjestelmän ansiosta et tarvitse liimaa etkä nauloja mäntylattiasi asennukseen. Pelkkä napsautus riittää — eikä sotkua synny!

Tutustu kaikkiin mäntylattioihin

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >