Miksi rakastut tammilattiaan

tammilattia

Tammi on kiistatta yksi eniten käytetyistä lattiamateriaaleista. Vahvuutta ja hienostuneisuutta ilmentävää tammilattia rakastetaan ympäri maailmaa sen elegantin ulkonäön, uskomattoman kestävyyden ja ajattomuuden vuoksi. Tammilattia onkin ‘ajaton’ sanan jokaisessa merkityksessä: se paitsi pysyy aina tyylikkäänä, se myös kestää, jopa vuosikymmeniä.

Tämä tarkoittaa, että tammilattia myös nostaa huomattavasti kotisi arvoa. Kun tähän lisätään värien ja tyylien runsas valikoima, ymmärrät, miksi tammi on kestävä sijoitus — niin taloudellisesti kuin tyylillisestikin.

Tutustu kaikkiin tammilattioihin

Tämän takia rakastut tammilattiaasi...

Pergon tammilattia, loputtomasti vaihtoehtoja

Loputtomasti vaihtoehtoja

Lattiamme ovat saatavina useilla väri-, viimeistely- (sahattu, veistetty, kulunut, uusiokäytetty, savutettu) ja kuviovaihtoehdoilla. Vaihtoehtojen monipuolisuus takaa, että voit helposti mukauttaa lattiasi sisustustyyliäsi vastaavaksi. Jos pidät tammen ulkonäöstä, mutta kaipaat budjettiystävällisempää ratkaisua, kannattaa tutustua luonnolliselta tammelta näyttäviin laminaatti- ja vinyylilattioihimme.


Pergon tammilattia, erinomainen kestävyys

Erinomainen kestävyys

Mikäli valitset tammikuvioisen laminaatti- tai vinyylilattian, hyödyt Pergon ainutlaatuisesta TitanX-teknologiasta. Ainutlaatuinen pintakerros tarjoaa erinomaisen suojan kulumista ja naarmuuntumista vastaan.


Pergon tammilattia, helppo hoitaa

Helppo hoitaa

Luonnolliselta tammelta näyttävät vinyyli- ja laminaattilattiamme tarjoavat äärimmäistä mielenrauhaa ja erinomaisen suojan kosteutta vastaan.


Pergo

Helppo asentaa

Uudistetun ja patentoidun PerfectFold-ponttijärjestelmän ansiosta tammilattian asennus on nopeaa ja helppoa. Et tarvitse nauloja tai liimaa: pelkkä napsautus riittää.


Älykäs sijoitus

Ajattomuutensa ja äärimmäisen kestävyytensä vuoksi tammiparkettilattia on erinomainen sijoitus. Pergo tarjoaa jopa 20 vuoden takuun vinyylille, 25 vuoden takuun useimmille laminaateille ja elinikäisen takuun puulle.


Tutustu kaikkiin tammilattioihin

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >