Kannattaako laminaattilattiaa maalata?

Kannattaako laminaattilattiaa maalata?

Harkitsetko laminaattilattian maalaamista? Jos laminaattilattia on vanha ja kulunut, se voi onnistua, koska pintakäsittely ei ole tällöin yhtä vahva kuin moderneissa lattioissa, joiden kovaan laminaattipintaan maali ei tartu.

Jos vanha laminaattilattiasi näyttää kuluneelta, voit halutessasi maalata sen. Mutta jos lattia joutuu alttiiksi kovalle kulutukselle ja kosteudelle, on parempi vaihtaa sen tilalle moderni laminaattilattia.


Uudet laminaattilattiat ovat kestäviä

Uusien laminaattilattioiden valikoimassa on runsaasti erilaisia kuviointeja ja värisävyjä. Lattioiden pintakerros kestää hyvin naarmuja, iskuja ja muuta kulutusta, ja sekä pinta että saumat hylkivät vettä.

Jos vaihdat Pergon laminaattilattiaan, saat erittäin kestävän lattian ja markkinoiden parhaan takuuajan, joka on peräti 33 vuotta. Lattialle ei siten tarvitse tehdä mitään pitkään aikaan. Tämän ansiosta maalaamista hieman kalliimmaksi tuleva uusi lattia maksaa itsensä nopeasti takaisin.


Laminaattilattian maalaaminen

Haluatko silti maalata? Keskustele asiasta maalaustarvikeliikkeen henkilöstön kanssa, jolloin voit olla varma siitä, että saat lattian ja huoneen edellytyksiin sopivan maalin. Pese lattia sen jälkeen huolellisesti maalinpesuaineella ja maalaa kokeeksi pienempi alue varmistaaksesi, että maali tarttuu kunnolla.

Aloita maalaaminen huoneen sisänurkasta ja jatka maalaamista ovelle päin, ettet vahingossa maalaa itseäsi huoneen nurkkaan.


  • Vanha laminaattilattia voidaan maalata, mutta ei modernia kovapintaista lattiaa.
  • Uusien laminaattilattioiden valikoimassa on monia erilaisia värisävyjä ja kuviointeja.
  • Osta oikeantyyppistä maalia ja valmistele laminaattilattia huolellisesti, ennen kuin aloitat maalaamisen.
Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
24.6.2017
Top