Tyylikäs laminaattilattia mukailee kuvioinniltaan luonnonmateriaalej

Tyylikäs laminaattilattia mukailee kuvioinniltaan luonnonmateriaalej

Laminaattilattiat olivat Pergon keksintö, mutta me emme tyydy siihen: kehitämme laminaattilattioitamme jatkuvasti edelleen. Jos haluat kestävän ja tyylikkään laminaattilattian, valitse Pergon lattia.

Laminaattilattioidemme kaikki kuvioinnit ovat autenttisia ja erittäin luonnonmukaisia. Lisäksi lattiat on valmistettu nerokkaalla tekniikalla, joka tekee niistä varsin edistyksellisiä. Voit aina luottaa siihen, että Pergon laminaattilattiat ovat kestäviä ja hygieenisiä ja että niillä on markkinoiden paras takuu, joten nyt voimme siirtyä puhumaan lattioiden ulkonäöstä!


Monenlaisia laminaattilattioita

Voit valita lattiaan haluamasi kuvioinnin: saatavana on useita erilaisia puu- ja kivilajeja, klinkkeriä tai betonia. Eikä siinä kaikki: lankkuja on lisäksi erimuotoisina ja niihin on saatavana erilaisia pintoja ja viisteitä.


Tyylikkäitä laminaattilattioita, joiden lankkukoko vaihtelee

Erikokoisten lattialankkujen avulla voit vaihdella huoneen ilmettä. Huone voi vaikuttaa kapeammalta, leveämmältä, pitemmältä, pimeämmältä tai valoisammalta riippuen siitä, valitsetko pitkänmalliset lankut vai erilevyisiä laattoja.


Viisteet, pinnat ja kiiltävyydet lisäävät autenttista tuntua

Lankkujen tai laattojen reunaviisteet korostavat aidon laudan tai laatan vaikutelmaa. Valittavana on myös peräti yhdeksän eri pintastruktuuria ja neljä kiiltävyyttä, joten voit aina saada erittäin autenttisen näköisen ja tyylikkään laminaattilattian.

Puukuvioitu laminaattilattia, jonka pintastruktuuri mukailee aidonnäköisiä halkeamia ja puun syitä, tuntuu kuin aidolta puulattialta, mutta kestää kulutusta ja kosteutta kuin laminaattilattia.

 

  • Pergon laminaattilattiat ovat tyylikkäitä ja kestäviä.
  • Kuvioinnit mukailevat luonnonmateriaaleja.
  • Laminaattilankkuja on saatavana erimuotoisina.
  • Pinnat, viisteet ja kiiltävyydet luovat autenttista vaikutelmaa.
Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
8.7.2017
Top