Go to content Go to search
Pergo quickheat lattialammitys

Varpaat lämpimiksi QuickHeatin avulla

QuickHeat on fiksu ja helppo tapa nauttia lattialämmityksestä. Asennus on vaivatonta, sillä betonivalua tai edes sähköasentajaa ei tarvita.

Lämmityksen lisäksi QuickHeat parantaa kävelytuntumaa. Kun päälämmitysjärjestelmää täydennetään QuickHeat-lattialämmityksellä, lämpötilaa voi useimmiten laskea 2–3 astetta lämpöpatterien käyttöön verrattuna. 60 W/m²:n enimmäistehon tarjoavan QuickHeatin tarkoitus ei ole korvata ensisijaista lämmitysjärjestelmääsi, vaan pitää lattiat kauttaaltaan mukavan lämpiminä.

Asennukseen tarvitaan seuraavat tarvikkeet:

  • Höyrysulku (PE-folio)
  • QuickHeat-eristyslevyt
  • QuickHeat-kalvo
  • Kontrolli-yksikkö
  • Jatkojohdot
  • Teippi
  • Sakset
  • Katkoteräveitsi
pergon quickheat-lattialämmitysjärjestelmän asennus

Kuinka QuickHeat asennetaan?

Kun olet poistanut vanhan lattianpäällysteen aluslattian päältä, peitä koko aluslattia höyrysululla (PE-foliolla). Peitä lattia sen jälkeen QuickHeat-eristyslevyillä ja teippaa ne yhteen. Rullaa lämmityskaapeleilla varustetut QuickHeat-kalvot auki ja napsauta ne yhteen. Asenna kontrolli-yksikkö seinälle ja yhdistä QuickHeat-kalvot siihen. Viimeistele asennus höyrysululla (PE-foliolla) ja tarkista, että lattia-anturi lämmittää kalvoja. Nyt olet valmis asentamaan lattian. QuickHeat toimii kaiken tyyppisten lattianpäällysteiden kuten puun ja laminaatin kanssa.

Lue täydelliset asennusohjeet huolellisesti ennen QuickHeatin asentamista. Tarvitsetko apua projektisi materiaalien valitsemisessa ja laskemisessa? Tee hankintalista alla olevan työkalumme avulla.


Planner tool (EN)

1. Miellyttävää lämpöä nopeasti

QuickHeat-kalvo koostuu useasta eri kerroksesta: lämpöä tuottavasta lämmityskalvosta, lämpösäteilyä ylöspäin suuntaavista eristyslevyistä ja kahdesta kosteudenkestävästä eristyskerroksesta (=höyrysulusta), jotka estävät kosteuden nousemisen aluslattiasta.

2. Turvatoiminto

QuickHeat-kalvossa on sähköinen turvallisuustoiminto (vikavirtasuoja), joka katkaisee virran automaattisesti sähkövian sattuessa. Järjestelmä on sertifioitu itse tehtävään asennukseen ja täyttää irrotettavia lattioita koskevat kansainväliset standardit.

3. Langaton termostaatti jokaisessa huoneessa

QuickHeatin avulla voit hienosäätää jokaisen huoneen lämpötilaa helposti. Kun kalvot on rullattu paikoilleen, kytke kontrolli-yksikkö ja määritä haluttu lämpötila langattomaan termostaattiin. Monipuolisilla ajastusvaihtoehdoilla voit määrittää eri lattialämmitysasetukset arkipäiviksi ja viikonlopuiksi. Voit myös asettaa eri vuorokaudenajoiksi (aamu, päivä, ilta ja yö) omaan päivärytmiisi sopivat lämpötilat.

QuickHeat-eristyslevyt

QuickHeat-jatkojohdot

Kontrolli-yksikkö

QuickHeat-kalvot