Laminaattilattian asennus

Kauniin Pergo-lattian asentaminen on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan. Pergo-laminaattilattioiden kaikki laatutasot on varustettu innovatiivisella PerfectFold™ 3.0 -asennusjärjestelmällämme. Napsauta vain laudat yhteen sinulle sopivimmalla tavalla, ja valmista syntyy käden käänteessä. Asentamiseen ei liity myöskään lautojen vahingoittumisen vaaraa. Kun haluat asentaa muutaman laudan uudelleen, PerfectFold™ 3.0 helpottaa lautojen nostamista ja asentamista takaisin paikoilleen koska tahansa.

Täydelliset ohjeet

Lataa ohjeet PDF

Ei Pergoa helpompaa

PerfectFold™ 3.0 tarjoaa kolme eri tapaa asentaa laudat ja tekee työstä täydellisen helppoa.

Kolme eri tapaa asentaa laudat

Pergo Laminate Installation Dropdown

Pudotus

Ihanteellinen menetelmä suurten tilojen nopeaan asennukseen. Napsauta lankun pitkän sivun pontti, liu’uta se edellisen asennetun lankun päähän ja paina alas.

Pergo Installation Laminate Angle

Kulma

Ihanteellinen menetelmä ensimmäisen lankkurivin asennukseen. Napsauta lankut ensin yhteen lyhyeltä sivulta ja sen jälkeen pitkältä.

Pergo Installation Laminate Horizontal

Ainutlaatuisena ominaisuutena horisontaalinen asennus!

Pergo-laminaattilattiat voi asettaa paikoilleen myös horisontaalisesti. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus erottaa Pergon monista muista merkeistä. Tämä on erittäin kätevää tiloissa, joissa viimeisen rivin lautoja on vaikeaa tai mahdotonta kallistaa tai joissa lautoja pitää asentaa ovenkarmien tai lämpöpattereiden alle.

Ennen aloittamista

Jalkalistojen asennus!

Vedenkestävän lattian tekeminen

Lattian asentamisen aloittaminen

Miten asennat alusmateriaalin?

Laminaatti lämmitysputkien ympärillä

Laminointi pyöreiden muotojen ympärille

Vino seinä

Työkalut

Laminaatin sahaaminen, vihjeitä

Laminointi tilassa, jossa on pyöreä seinä

Top