Go to content Go to search
nainen lukee kirjaa olohuoneessa, jossa on beige vinyylilattia

Vinyylimatto on paras valinta, kun pohdit lattiamattoa

Lattiamatto voi tarkoittaa monia eri asioita, mutta etsiessäsi lattiamattoa etsit todennäköisesti kulutusta ja kosteutta kestävää lattiamateriaalia. Meillä on siihen erinomainen vaihtoehto: vinyylilattia.

Tutustu vinyylilattioihimme

Naarmuja ja kosteutta kestävä hygieeninen lattiamatto

Pergon modernissa lattiamatossa – vinyylilattiassa – on suojaava Titan V™ -pintakerros, joka tiivistää lattiapinnan tehokkaasti ja suojaa sitä naarmuilta, iskuilta ja lialta. Moisture Resistance -järjestelmässä yhdistyvät kosteutta kestävä runkomateriaali sekä vahva ja tiivis asennussauma, minkä ansiosta Pergon vinyylilattiat kestävät kosteutta paremmin kuin monet muut markkinoilla olevat lattiamateriaalit. Tiivis pinta tekee lattiasta hygieenisen, koska lika ei pääse tunkeutumaan pinnan läpi eikä lattian saumoihin. Tämä ehkäisee bakteerien kasvua ja helpottaa lattian puhdistusta.

Vinyylilattia sopii käytettäväksi monenlaisissa huoneissa

Vinyylilattia sopii huoneisiin, jotka joutuvat alttiiksi kosteudelle ja kulutukselle, kuten eteiseen, keittiöön, pesutupaan, WC-tilaan ja kylpyhuoneeseen, jossa ei ole lattiakaivoa. Suihkutiloissa ja muissa tiloissa, joissa on lattiakaivo, on kutienkin noudatettava erityissääntöjä, eikä Pergon vinyylilattioita ole tarkoitettu sellaisiin tiloihin.

Vahva ympäristöprofiili

Uusia vinyylilattioita kehitettäessä oli tärkeää, että niillä olisi vahva ympäristöprofiili. Valmistusprosessi on energiatehokas eikä hukkamateriaalia synny juuri lainkaan, mikä on hyväksi ympäristölle.

Kierrätettävät lattiat eivät sisällä orto-ftalaatteja ja niiden VOC-päästöt (haihtuvat orgaaniset yhdisteet). Puhdistuksessa ei tarvita ympäristöä kuormittavia kemikaaleja.

Erilaisia kuviointeja

Vinyylilattiamallisto sisältää monenlaisia kuviointeja: liuskekivi, betoni, kalkkikivi, metalli tai eri puulajit – valitse mieleisesi!

Helppoja asentaa

Pergon patentoidun napsautusjärjestelmän ansiosta lattiat on helppo asentaa itse ilman erityistyökaluja tai aikaisempaa kokemusta.

Valitsemalla Pergon vinyylilattian saat lattian, joka on:

  • Naarmun- ja iskunkestävä, hygieeninen ja ehelppo puhdistaa.
  • 100 % kosteudenkestävä.
  • Ympäristöystävällinen.
  • Kauniisti ja vaihtelevasti kuvioitu.
  • Helppo asentaa itse.

Aiheeseen liittyviä tarinoita