Go to content Go to search
moderni olohuone, jossa on suuret ikkunat ja harmaa laminaattilattia

Tutustu Astridin upeaan järvenrantataloon

Astrid kutsuu meidät kurkistamaan unelmakotiinsa, jonka hän rakensi kumppaninsa Vidarin kanssa kaksi vuotta sitten. Hän ei voisi kuvitella parempaa paikkaa nuorelle perheelleen, johon kuuluu myös kaksi lasta ja koira. Tässä sadunomaisessa talossa yhdistyvät upeat näkymät viereiselle järvelle ja upea sisustus.

Astrid etsi pitkään kestävää lattiaa, joka sopisi täydellisesti hänen valoisaan skandinaaviseen kotiinsa. Kun hän sattumalta löysi Pergo Natural Ash -laminaattilattian (L0323-01766) paikallisesta rautakaupasta, hän tiesi löytäneensä etsimänsä.

Tutustu Pergo Trondheim

viihtyisä olohuone, jossa on takka ja harmaa laminaattilattia

Kaikki toiveet täyttävä lattia

”Prioriteettimme kotimme lattioiden valinnassa olivat hinta, kestävyys, ulkonäkö ja käyttömukavuus. Valitsemamme Pergo-lattia täytti kaikki toiveemme”, Astrid kertoo. ”Lattian tukevuuden ja luonnollisen puuilmeen lisäksi rakastuimme sen väriin: lattia on vaalea ja puhdas, ei liian harmaa eikä liian keltainen.”

Astrid ja Vidar asensivat lattian itse, ja työ kävi helposti. ”Asensimme tämän Pergo-lattian jokaiseen talon huoneeseen, paitsi käytävään, kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Tulos on juuri sellainen kuin halusimme. Rakastan sitä, miten lattia valaisee kotiamme.”

”Tämä lattia on yksi talomme tärkeimmistä elementeistä. Se on ajaton ja riittävän hienovarainen sopiakseen muuhun sisustukseen, vaikka toisimme siihen uusia elementtejä.” Mutta on vielä yksi syy, miksi Astrid on hullaantunut lattiastaan. ”Olen niin vaikuttunut sen suunnittelusta ja laadusta. Kun talossa on vauva, taapero ja koira, lattian tahriintumattomuus ilahduttaa meitä. Se on helppo puhdistaa ja naarmuuntumaton."

Kuulostaa siis siltä, että Astrid suosittelisi Pergoa ystävilleen ja perheelleen? ”Ehdottomasti!” Astrid vahvistaa. ”En koskaan ajatellut, että lattialla voisi olla niin suuri vaikutus, mutta Pergo on muuttanut mieleni.”

Jos haluat tietää lisää muistakin kuin Astridin valitsemasta lattiasta, tutustu Pergon Long Plank -valikoimaan. Ja jos kaipaat inspiraatiosta omaan sisustukseen, muista seurata Astridia Instagramissa!

Tutustu Pergo Trondheim

olohuone, jossa on harmaa laminaattilattia ja kaunis näköala vuorille
moderni olohuone, jossa on harmaa laminaatti ja valkoinen sohva
viihtyisä olohuone, jossa on takka ja harmaa laminaattilattia

© Valokuvat: Astrid Marie Erdal

Aiheeseen liittyviä tarinoita