Go to content Go to search
olohuone, jossa on beige laminaattilattia ja harmaa sohva

Kristinan valoisa ja ajaton skandinaavinen sisustus

Kristina asuu pienessä ruotsalaiskylässä perheensä kanssa. Sisustussuunnittelusta innostuneella Kristinalla on silmää yksityiskohdille. Hän tykkää yhdistellä luonnonvaloa ja pehmeitä tekstiilejä ja muotoja ja luoda kodikkaan mutta selkeän asuinympäristön perheelleen. Ja kun hänen tuli aika löytää laadukas ja kulutusta kestävä mutta tyylikäs korvaaja vanhalle lattialleen, hän tiesi, että Pergo Sensation - laminaattilattia olisi juuri sellainen.

Tutustu lattioihin

Lujat mutta ajattomat, huippulaadukkaat lattiat

”Lattian vaihtaminen on tietysti iso päätös sekä ulkonäön että budjetin kannalta”, kertoo Kristina, ”mutta lopulta meidän täytyi tarttua toimeen, koska vanha lattiamme näytti todella nuhjuiselta. Halusin laadukkaan lattian, joka olisi ajaton ja helppo hoitaa, mutta myös kukkarolle sopiva ratkaisu.”

lähikuva sohvapöydästä, jossa on kirjoja ja beige laminaattilattia

Kristina työskentelee maaliliikkeessä, joka toimittaa myös Pergo Sensation -lattioita, joten hän oli omakohtaisesti nähnyt, kuinka tyytyväisiä hänen asiakkaat olivat Pergo-lattioihinsa.

”Halusin myös lattian, joka näyttää ja tuntuu aidolta puulta, ja tiesin heti, että Pergo Sensation -laminaatti oli se, mitä tarvitsimme. Valintamme oli Modern Danish Oak -laminaatti | L0331-03372, jonka asensimme itse mieheni kanssa. Se oli todella yksinkertaista ja säästi meidät ylimääräisiltä asennuskustannuksilta. Tämä oli lisäbonusta!”

ruokasali, jossa beige laminaattilattia
tuoli, jossa on huopa ja kasa kirjoja beigen värisellä laminaattilattialla.

”Aquasafe-tekniikka tekee siitä ihanteellisen ratkaisun eteisen ja keittiön kaltaisiin huoneisiin, joissa tarvitaan kulutusta kestäviä, poikkeuksellisen vedenkestäviä ja helposti puhdistettavia lattioita. Voin vakuuttaa, että kaikki nämä ovat erittäin tärkeäitä ominaisuuksia, kun perheessä on lapsia ja lemmikkejä! Ja lopputulos on upea – nyt meillä on sama lattia keittiössä, eteisessä, olohuoneessa, tv-huoneessa ja vierashuoneessa. Se näyttää ja tuntuu todella kauniilta, sopii muuhun sisustukseen täydellisesti ja on tehnyt koko alakerrasta niin paljon valoisamman ja kirkkaamman.

Kristina ja hänen miehensä ovat niin ihastuneita uuteen lattiaansa, että he aikovat asentaa samanlaiset Modern Danish Oak -lankut myös yläkertaan kodin ilmettä täydentämään. Mutta suosittelisiko hän Pergo-lattiaa muille? ”Ehdottomasti! Uusi lattiamme on täydellinen, ja kaikki ystävämmekin ovat todella vaikuttuneita meillä käydessään. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotain, ja mitä hinta-laatusuhteeseen tulee, Pergo-lattiat ovat yksinkertaisesti lyömättömiä.”

Pidätkö näkemästäsi? Tutustu Kristinan lattiaan ja koko Modern Plank Sensation -mallistoon.

Tutustu lattioihin

© Valokuvat: Kristina

Aiheeseen liittyviä tarinoita

modern living room with big windows and a grey laminate floor

Tutustu Astridin upeaan järvenrantataloon

Kun Astrid ja hänen kumppaninsa alkoivat rakentaa unelmakotiaan, he halusivat kaiken olevan täydellistä. Kaunis Pergo-laminaattilattia oli kirsikka kakun päällä.