Millainen lattia sopii parhaiten lemmikkien ystäville?

Millainen lattia sopii parhaiten lemmikkien ystäville?

Kaikki rakastavat pieniä (ja joskus suuria) nelijalkaisia ystäviään. Koirat ja kissat ovat mukavaa seuraa, ja ne pysyvät aina lähellä. Muistat varmaan päivän, kun sait kotiin kissan- tai koiranpennun. Se oli vain muutaman kuukauden ikäinen hellyttävä pienokainen.

Lemmikit raapivat usein lattiaa

Pieni söpö pentu muuttuu viattomasta karvapallerosta hurjimukseksi. Kaikkea täytyy kokeilla, ja kiipeileminen on hauskaa. Kas vain, pöydällä on voileipä. Miltä se maistuu? Entä kenkä? Tuohon kukkaruukkuun on mukava pissata. On vaikea sanoa, mitä pienet lemmikit miettivät, mutta yksi asia on varma: vauhtia riittää ja lattia lemmikien kanssa on koetuksella.

Pissaa, kynsiä ja raapimista

Suloiset lemmikit voivat tuhota kauniin lattian. Yhtäkkiä huomaat pissalammikon vasta kun se on ehtynyt tunkeutua lattian sisään ja aiheuttaa suuren vahingon. Jos koira ei ole sisäsiisti, parkettilattia ei ole oikea valinta. Jos haluat kauniin puulattian lemmikin kanssa, pyyhi pissalammikot pois heti kun huomaat ne. Parketin sijasta kannattaa valita vettä kestävä vinyylilattia. Myös laminaattilattia on helppo puhdistaa, joten siihen ei jää rumia läikkiä.

Parketin sijasta kannattaa valita vettä kestävä vinyylilattia. Myös laminaattilattia on helppo puhdistaa, joten siihen ei jää rumia läikkiä.

Innokkaiden lemmikkien kynnet voivat aiheuttaa ongelmia. Hauva voi yrittää kaivaa kuoppaa nurkkaan tai päästä vuoteen alle. Vinyylilattian vahva pinta kestää lemmikkien raapimista. Myös laminaattilattia lemmikkien kanssa on oikea valinta, koska sen Titan X -pintakäsittely estää kynsiä aiheuttamasta vaurioita. Muista, että laminaattilattia ei vaimenna ääntä yhtä tehokkaasti kuin vinyylilattia. Lattialla juoksentelevan koiran kynnet voivat aiheuttaa ääntä. Ota tämä huomioon, jos asut kerrostalossa ja haluat pysyä hyvissä väleissä alapuolella asuvien naapurien kanssa. Lisäksi kotieläimen kynnet kannattaa leikata lyhyiksi.

Kuten Bambi liukkaalla jäällä

Voi olla hauskaa katsella, kun koira liukastelee lattialla, mutta sen mielestä siinä ei ole mitään hauskaa. Jos valitset laminaattilattian, valitse pintakuvio, josta koira saa hyvän otteen.


Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
26.4.2016
9.5.2016
Top