Go to content Go to search
koira makaa beige laminaattilattia pergo

Paras lattia kissoille ja koirille

Koirat, kissat ja muut lemmikit ovat omistajilleen rakkaita – ne antavat rakkautta, tuovat iloa ja pitävät seuraa. Niistä on kuitenkin myös paljon vaivaa, eikä lattiasi välttämättä pidä lemmikeistäsi yhtä paljon kuin sinä itse.

Tutustu lattioihin

Lemmikeille voi sattua pikku vahinkoja, ennen kuin ne oppivat sisäsiisteiksi. Niistä lähtee (paljon) karvaa. Ja silloin tällöin ne voivat päättää teroittaa kynsiään kalusteisiin. Kun valitset Pergon, sinun ei ainakaan tarvitse huolehtia lattiasta.

Vinyylilattiat

Vinyylilattia on lemmikkiystävällisin vaihtoehto. Pergo-vinyylilattian vahva pinta kestää erittäin hyvin naarmuuntumista. Pinta myös hylkii likaa ja on helppo puhdistaa. Lattialiitokset ovat niin tiiviitä, etteivät lika ja neste pääse liitoksiin. Päällimmäinen vinyylikerros on lisäksi pehmeä ja vaimentaa pikkukynsien rapinan.

Laminaattilattiat

Toisaalta laminaattilattia on erittäin kestävä, vaikeasti naarmuuntuva ja hygieeninen, koska sen pinta on niin tiivis, ettei lika tartu siihen. Siksi lattia on helppo puhdistaa. Laminaatti on myös vedenkestävä. Lautojen yläpuoli on pinnoitettu Pergo Sensation-pinnoitteella aina lautojen välisiä uria myöten, joten lattiapinta on täysin tiivis.