Go to content Go to search

Luo kotiisi skandinaavinen sisustus

muotokuva jannice Wistrand

Jannice Wistrand

Ruotsalainen sisustussuunnittelija ja Feng Shui -konsultti Jannice Wistrand esittelee kaksi tunnelmataulua inspiroimaan niitä, jotka haluavat luoda kotiinsa täydellisen tasapainoisen skandinaavisen sisustuksen. Toisessa on pohjana vaalea lattia ja toinen esittelee tummemman rustiikkisen lattian.

 
vaaleilla väreillä ja tekstuureilla varustettu tunnelmataulu, tehnyt Jannice Wistrand

Skandinaavinen aamunkoitto

Tämä tunnelmataulu luo rauhallisen tunnelman, jossa skandinaavinen pehmeys kutsuu hiljaisuuteen ja rauhaan. Kromimetallin ja mustien kontrastien käyttö tiivistää ja lisää terävyyttä ympäristöön. Se on sommittelu, joka edistää rentouttavaa sisustusta ja sopii ihanteellisesti makuuhuoneisiin ja rauhallisiin tiloihin.

Tunnelmataulussa käytetty lattia on L0331-03369 | New England Oak

Tunnelmataulussa on vaalea lattia ja hiekan sävyjä sekä aavistus harmaansinistä ja ruostetta, jotka luovat edellytykset rauhalliselle ja harmoniselle ilmapiirille. Vaalea lattia luo valon ja tilan tuntua ja symboloi avoimuutta. Hiekan sävyt luovat tilaan vakauden ja turvallisuuden tunnelman.

Harmaansininen sävy on rauhoittava, aivan kuin solisevan puron vesi, jota käytetään rauhan ja levollisuuden luomiseen. Seinät tai tekstiilit voivat käyttää tätä väriä luodakseen rennon ja tasapainoisen ilmapiirin. Accent-värinä voidaan käyttää ruostetta lisäämään lämpöä kokonaisilmeeseen.

Kromin lisääminen huoneen koriste-esineiden ja yksityiskohtien muodossa lisää terävyyttä ja rohkeutta muuten pehmeään sisustukseen.

Tutustu kaikkiin vaaleisiin lattiamalleihimme

Vaalea lattia luo valon ja tilan tuntua ja symboloi avoimuutta.
Jannice Wistrand
Jannice Wistrandin suunnittelema tunnelmataulu tummilla väreillä ja tekstuureilla

Skandinaavinen iltahämärä

Tunnelmataulu, jossa on tumma lattia, hillityt vihreän ja harmaan sävyt sekä ripaus hopeaa, luo harmonisen ja tasapainoisen tunnelman. Tumma lattia luo vakaan ja maadoitetun perustan, joka lisää turvallisuuden tunnetta. Vihreät sävyt edustavat kasvua, terveyttä ja tasapainoa, ja ne voidaan tuoda huoneeseen vihreiden kasvien tai tekstiilien kautta luomaan harmonian ja raikkauden tuntua.

Tunnelmataulussa käytetty lattia on L0331-03371 | Farmhouse Oak

makuuhuone, jossa on harmaat värimaailmat ja tummanruskea laminaattilattia

Harmaan sävyt luovat rauhaa ja vakautta, ja niitä voidaan käyttää seinillä tai huonekaluissa rentouttavan ja tasapainoisen tunnelman luomiseksi. Hillityt ruskean ja beigen sävyjä käytetään kontrasteina ja ne luovat huoneeseen lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Hopeametalli tuo selkeyttä ja tarkkuutta kokonaisilmeeseen. Sisusta hopeanvärisillä yksityiskohdilla, kuten kynttilänjaloilla ja peileillä, jotka tuovat huoneeseen liikettä ja energiaa.

Yhdistämällä tämän hieman tummemman lattian harmaanvihreisiin sävyihin, materiaaleihin ja hopeiseen metalliin, luot tunnelman, jossa tasapaino ja harmonia ovat keskipisteessä ja edistävät positiivisuutta, liikettä ja hyvinvointia.

Tutustu kaikkiin tummiin lattiamalleihimme

Tumma lattia luo vakaan ja maadoitetun perustan, joka lisää turvallisuuden tunnetta.
Jannice Wistrand

Aiheeseen liittyviä tarinoita