5 kultaista sääntöä 

Napsautus järjestelmä

The PerfectFold™ V-lukkoponttijärjestelmä lukitsee sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaksoislukitus tekee Pergo-lattioista erittäin vakaat, ja uuden lukkoponttijärjestelmän ansiosta asentaminen sujuu
nopeasti ja helposti – nopeammin kuin minkään muun vinyylilattian asennus. Valitse jokin kolmesta asennusmenetelmästä ja napsauta lattia paikalleen!

Kaksoislukituksen ansiosta korkeuseroja tai avoimia liitoksia ei ole. Pergo-vinyylilattiat tarjoavat rajattomat asennusmahdollisuudet täysin ilman pituus- tai leveyssuuntaisia liikuntasaumalistoja, jolloin huonetilaan saadaan siistin moderni ilme. Jos lattia täytyy irrottaa ja käyttää uudelleen, PerfectFold™ V -järjestelmän ansiosta se sujuu helposti.

Lataa ohjeet PDF

Liimata

Meidän Optimum muovimatto on helppo vaihtoehto, kun haluat liimata alas lattialle. Täältä löydät täydelliset ohjeet saavuttaa täydellisen tuloksen, ei väliä minkä tyyppinen asennuksen haluat.

Lataa ohjeet PDF

Click & Glue Floorcooling and -heating

Kaikkia Pergo-vinyylilattioita voidaan käyttää ”matalalämpöisen” lattialämmityksen. Nämä asiat pitävät paikkansa lattialämmitysjärjestelmissä, joissa on lattiaan asennettuja lämmityskomponentteja, kuten kuumavesi tai sähkö. Lämmityskalvot tai muut ”uudet” järjestelmät, jotka asennetaan tasoitteen tai puisen lattiarakenteen päälle eivät sovellu
Pergo-vinyylilattian kanssa käytettäviksi.

Lataa ohjeet PDF - Click

Lataa ohjeet PDF - Glue

Ennen vinyylilattian ladonnan

Mitä työkaluja tarvitset?

Kuinka vinyylilattian asennus

Alusmateriaalin valmistelu

Vinyylilattian leikkaaminen

Alusmateriaalin valmistelu

Vinyylin asentaminen pyöreiden esineiden

Kuinka vinyylilattian asennus

Vinyylilattian asennus kaarevan seinän viereen

Vinyylin asentaminen oven alle

Vinyylin asentaminen portaisiin

Top