Vinyylilattian asennus

Napsautusjärjestelmä

The PerfectFold™ V-lukkoponttijärjestelmä lukitsee sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaksoislukitus tekee Pergo-lattioista erittäin vakaat, ja uuden lukkoponttijärjestelmän ansiosta asentaminen sujuu
nopeasti ja helposti – nopeammin kuin minkään muun vinyylilattian asennus. Valitse jokin kolmesta asennusmenetelmästä ja napsauta lattia paikalleen!

Lataa ohjeet PDF

 Liimaaminen

Meidän Optimum muovimatto on helppo vaihtoehto kun haluat liimata alas lattialle. Täältä löydät täydelliset ohjeet saavuttaa täydellisen tuloksen, ei väliä minkä tyyppinen asennuksen haluat -> Meidän Optimum-vinyylistämme löytyy liimattava versio. Täältä löydät kattavat ohjeet täydellisen tuloksen saavuttamiseen ihan sama millaisen asennuksen haluat.

Lataa ohjeet PDF

Click & Glue Floorcooling and -heating

Kaikkia Pergo-vinyylilattioita voidaan käyttää “matalalämpöisen” lattialämmityksen. Nämä asiat pitävät paikkaansa lattialämmistysjärjestelmissä...

-> Kaikkia Pergo-vinyylilattioita voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa ohjeita noudatettaessa. Tämä pitää paikkaansa lattialämmitysjärjestelmissä...

Lataa ohjeet PDF - Click

Lataa ohjeet PDF - Glue

Rigid-vinyyli

Rigid-vinyyli voidaan asentaa epätasaisemmalle alustalle käytettäessä oikeaa alusmateriaalia. Jäykkien vinyylilattioiden asennus voidaan tehdä vaakasuunnassa tai kulmamenetelmällä.

Lataa ohjeet

Ennen vinyylilattian asentamisen aloitusta

Mitä työkaluja tarvitset?

Kuinka vinyylilattia asennetaan

Alustan valmistelu

Miten vinyyliä leikataan?

Alusmateriaalin valmistelu

Vinyylin asentaminen pyöreiden kohteiden ympärille?

Miten vinyylilattia asennetaan tilaan, jossa viistot seinät?

Vinyylilattian asennus kaarevan seinän viereen

Vinyylin asentaminen oven alle

Vinyylin asentaminen portaisiin

Näytepalvelu tilapäisesti keskeytetty

COVID-19 (koronavirus) epidemian puhkeamisen ja parhaillaan toteuttamiemme ennaltaehkäisevien toimenpiteiden vuoksi lattianäytteitä ei toistaiseksi voi tilata, kunnes toisin ilmoitamme.

Jos tarvitset lisätietoa tai haluat tehdä pyynnön, ota yhteyttä omaan Pergo-yhteyshenkilöösi tai lähetä meille sähköpostia käyttäen yhteydenottolomaketta.