Vinyylilattian asennus

Napsautusjärjestelmä

The PerfectFold™ V-lukkoponttijärjestelmä lukitsee sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaksoislukitus tekee Pergo-lattioista erittäin vakaat, ja uuden lukkoponttijärjestelmän ansiosta asentaminen sujuu
nopeasti ja helposti – nopeammin kuin minkään muun vinyylilattian asennus. Valitse jokin kolmesta asennusmenetelmästä ja napsauta lattia paikalleen!

Lataa ohjeet PDF

 Liimaaminen

Meidän Optimum-vinyylimme on helppo vaihtoehto kun haluat liimata lattiasi. Täältä löydät kattavat ohjeet täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

Lataa ohjeet PDF

Click & Glue Floorcooling and -heating

Kaikkia Pergo-vinyylilattioita voidaan käyttää "matalalämpöisen" lattialämmityksen kanssa mainituin ehdoin: nämä pitävät paikkansa lattialämmitysjärjestelmissä, joissa on lattiaan asennettuja lämmityskomponentteja, kuten kuumavesi tai sähkö. Lämmityskalvot tai muut ”uudet” järjestelmät, jotka asennetaan tasoitteen tai puisen lattiarakenteen päälle eivät sovellu Pergo-vinyylilattian kanssa käytettäviksi.

Lataa ohjeet PDF - Click

Lataa ohjeet PDF - Glue

Rigid-vinyyli

Rigid-vinyyli voidaan asentaa epätasaisemmalle alustalle käytettäessä oikeaa alusmateriaalia. Jäykkien vinyylilattioiden asennus voidaan tehdä vaakasuunnassa tai kulmamenetelmällä.

Lataa ohjeet

Ennen vinyylilattian asentamisen aloitusta

Mitä työkaluja tarvitset?

Kuinka vinyylilattia asennetaan

Alustan valmistelu

Miten vinyyliä leikataan?

Alusmateriaalin valmistelu

Vinyylin asentaminen pyöreiden kohteiden ympärille?

Miten vinyylilattia asennetaan tilaan, jossa viistot seinät?

Vinyylilattian asennus kaarevan seinän viereen

Vinyylin asentaminen oven alle

Vinyylin asentaminen portaisiin