Vinyylilattian asennus

Napsautus järjestelmä

The PerfectFold™ V-lukkoponttijärjestelmä lukitsee sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaksoislukitus tekee Pergo-lattioista erittäin vakaat, ja uuden lukkoponttijärjestelmän ansiosta asentaminen sujuu
nopeasti ja helposti – nopeammin kuin minkään muun vinyylilattian asennus. Valitse jokin kolmesta asennusmenetelmästä ja napsauta lattia paikalleen!

Lataa ohjeet PDF

Limmaaminen

Meidän Optimum muovimatto on helppo vaihtoehto, kun haluat liimata alas lattialle. Täältä löydät täydelliset ohjeet saavuttaa täydellisen tuloksen, ei väliä minkä tyyppinen asennuksen haluat.

Lataa ohjeet PDF

Click & Glue Floorcooling and -heating

Kaikkia Pergo-vinyylilattioita voidaan käyttää ”matalalämpöisen” lattialämmityksen. Nämä asiat pitävät paikkansa lattialämmitysjärjestelmissä, joissa on lattiaan asennettuja lämmityskomponentteja, kuten kuumavesi tai sähkö. Lämmityskalvot tai muut ”uudet” järjestelmät, jotka asennetaan tasoitteen tai puisen lattiarakenteen päälle eivät sovellu
Pergo-vinyylilattian kanssa käytettäviksi.

Lataa ohjeet PDF - Click

Lataa ohjeet PDF - Glue

Rigid-vinyyli

Rigid-vinyyli voidaan asentaa epätasaisemmalle alustalle käytettäessä oikeaa alusmateriaalia. Jäykkien vinyylilattioiden asennus voidaan tehdä vaakasuunnassa tai kulmamenetelmällä.

Lataa ohjeet

Ennen vinyylilattian asentamisen aloitusta

Mitä työkaluja tarvitset?

Kuinka vinyylilattia asennetaan

Alustan valmistelu

Miten vinyyliä leikataan?

Alusmateriaalin valmistelu

Vinyylin asentaminen pyöreiden kohteiden ympärille?

Miten vinyylilattia asennetaan tilaan, jossa viistot seinät?

Vinyylilattian asennus kaarevan seinän viereen

Vinyylin asentaminen oven alle

Vinyylin asentaminen portaisiin

Top