Tekniset ominaisuudet vinyylilattia

Pergo-vinyylilattiat on rakennettu kestämään päivittäisiä haasteita ja kestämään aikaa. Maineemme kestävien lattioiden valmistajana koskee vinyylilattioitamme siinä missä muitakin lattioitamme. Pergolta saat pehmeän sekä ylellisen laadukkaalta tuntuvan vinyylilattian tinkimättä kuitenkaan helppohoitoisuudesta.

Jokainen lankku ja laatta muodostuu 5 kerroksesta. Vahva ja kestävä pintakerros kestää erinomaisesti naarmuuntumista. Siksi vinyyli on erinomainen valinta tiloihin, joiden pitää kestää kovaa kulutusta, ja saat siitä kauniin lattian moniksi vuosiksi.

  1. TitanV™-kerros suojaa naarmuuntumiselta, tahroilta ja kulumiselta
  2. Näyttävä painettu vinyylikuviokerros
  3. Erittäin hyvin iskuja kestävä vinyyliydin
  4. Vakautta parantava lasikuitua sisältävä kerros
  5. Erittäin hyvin iskuja kestävä vinyylitausta

Mikä tekee Pergosta erilaisen?

Easy Installation

Helppo asentaa
PerfectFold™V-järjestelmän ansiosta asennus sujuu nopeasti ja helposti. Lankut voidaan taittaa paikalleen jollakin kolmesta menetelmästä, ja valmista tulee käden käänteessä.

Wear Protection

Kulutuksensuoja
Pergo-vinyylin pinta muodostaa monikerroksisen suojaavan lattiapinnan. TitanV™-kerros suojaa naarmuuntumiselta, tahroilta ja kulumiselta. Lisäksi se on helppo pitää kunnossa.

Sound Reduction

Äänenvaimennus
Pehmeä vinyylilattia vähentää askelääntä ja tarjoaa hiljaisen ja miellyttävän kävelykokemuksen.

Impact Resistance

Iskunkestävyys
Pergon vinyylilattiassa on monikerroksinen pintarakenne.Yhdessä tiheän runkomateriaalin kanssa se tekee lattiasta hyvin iskunkestävän, jolloin lattia on suojassa mahdollisilta vaurioilta. Näin myöskään painaumat eivät jää lattian pintaan pysyvästi.

Castor Chair

Toimistotuoli
Pergo-vinyylilattian monikerroksinen rakenne ja runkorakenteen ominaisuudet on suunniteltu kestämään toimistotuolien pyörien aiheuttamaa rasitusta.

Fire Resistance

Erinomainen palonkestävyys
Pergo-lattiat ovat luonnostaan erittäin palonkestäviä. Lattiat on suunniteltu siten, että ne täyttävät kaikki poistumisreittejä a kokoontumistiloihin asennettavia lattioita koskevat eurooppalaiset vaatimukset.

Water Resistance

Vedenkesto
Kosteudenestojärjestelmässämme yhdistyvät runkomateriaalien ominaisuudet sekä vahvat ja tiiviit liitokset. Siksi Pergo vinyylilattioiden kosteutta hylkivät ominaisuudet ovat markkinoiden parhaita.

Hygenic

Hygieeninen
Pergon vinyylilattia parantaa hygieniaa ja helpottaa kodin puhtaanapitoa. Tiivistetty pinta estää bakteerien kasvun ja vähentää kemiallisten puhdistusaineiden tarvetta.

Easy Maintenance

Helppo kunnossapito
Pergo TitanV™-suojakerros kestää likaa. Se on helppohoitoinen ja vaivaton siivota. Lattialiitosten tukevan rakenteen ansiosta lika ei pääse kertymään liitoksiin.

Top