Tekniset ominaisuudet: Vinyylilattia

Pergon vinyylilattiat kestävät hyvin kolhun tai pari. Lievästi sanottuna. Jos haet lattiapäällystettä eteiseen tai muihin kovan kulutuksen tiloihin, olet löytänyt etsimäsi. Uusi suojaava TitanV™-pintakerros tiivistää pinnan tehokkaasti. Se parantaa tahraantumisen- ja likaantumisenkestävyyttä sekä suojaa naarmuilta.

Pergo vinyl

Jokainen lankku ja laatta muodostuu viidestä kerroksesta. Vahva ja kestävä pintakerros kestää erinomaisesti naarmuuntumista. Siksi vinyyli on erinomainen valinta tiloihin, joiden pitää kestää kovaa kulutusta, ja saat siitä kauniin lattian moniksi vuosiksi.


  1. TitanV™-kerros suojaa naarmuuntumiselta, tahroilta ja kulumiselta
  2. Näyttävä painettu vinyylikuviokerros
  3. Erittäin hyvin iskuja kestävä vinyyliydin
  4. Vakautta parantava lasikuitua sisältävä kerros
  5. Erittäin hyvin iskuja kestävä vinyylitausta

Pergo rigid vinyl

Uusi Rigid-vinyyli soveltuu epätasaisemmalle alustalle.


  1. Ylivoimainen TitanV™-kerros suojaa naarmuuntumiselta, tahroilta ja kulumiselta
  2. Näyttävä painettu vinyylikuviokerros
  3. Joustava vinyylikerros , joka tarjoaa miellyttävän ääneneristyksen ja lämpimän tuntuman
  4. Rigid-ydin, jonka avulla tasoitusta ei tarvita. Kaksinkertainen lasikuituvahvistus ehkäisee lattian vääntymistä

Mikä tekee Pergosta erilaisen?

Easy Installation

Helppo asentaa

PerfectFold™V-järjestelmän ansiosta asennus sujuu nopeasti ja helposti. Lankut voidaan taittaa paikalleen jollakin kolmesta menetelmästä, ja valmista tulee käden käänteessä.

Wear Protection

Kulutuksensuoja

Pergo-vinyylin pinta muodostaa monikerroksisen suojaavan lattiapinnan. TitanV™-kerros suojaa naarmuuntumiselta, tahroilta ja kulumiselta. Lisäksi se on helppo pitää kunnossa.

Sound Reduction

Äänenvaimennus

Pehmeä vinyylilattia vähentää askelääntä ja tarjoaa hiljaisen ja miellyttävän kävelykokemuksen.

Impact Resistance

Iskunkestävyys

Pergon vinyylilattiassa on monikerroksinen pintarakenne.Yhdessä tiheän runkomateriaalin kanssa se tekee lattiasta hyvin iskunkestävän, jolloin lattia on suojassa mahdollisilta vaurioilta. Näin myöskään painaumat eivät jää lattian pintaan pysyvästi.

Castor Chair

Toimistotuoli

Pergo-vinyylilattian monikerroksinen rakenne ja runkorakenteen ominaisuudet on suunniteltu kestämään toimistotuolien pyörien aiheuttamaa rasitusta.

Fire Resistance

Erinomainen palonkestävyys

Pergo-lattiat ovat luonnostaan erittäin palonkestäviä. Lattiat on suunniteltu siten, että ne täyttävätkaikki poistumisreittejä ja kokoontumistiloihin asennettavia lattioita koskevat eurooppalaiset vaatimukset.

 

Water Resistance

Vedenkesto

Kosteudenestojärjestelmässämme yhdistyvät runkomateriaalien ominaisuudet sekä vahvat ja tiiviit liitokset. Siksi Pergo vinyylilattioiden kosteutta hylkivät ominaisuudet ovat markkinoiden parhaita.

Hygenic

Hygieeninen

Pergon vinyylilattia parantaa hygieniaa ja helpottaa kodin puhtaanapitoa. Tiivistetty pinta estää bakteerien kasvun ja vähentää kemiallisten puhdistusaineiden tarvetta.

Easy Maintenance

Helppo kunnossapito

Pergo TitanV™-suojakerros kestää likaa. Se on helppohoitoinen ja vaivaton siivota. Lattialiitosten tukevan rakenteen ansiosta lika ei pääse kertymään liitoksiin.