Vinyylilattian kunnossapito

Yleinen kunnossapito

Vinyylilattiat ovat helppoja käytössä, mutta niitäkin on puhdistettava säännöllisesti, jotta ne pysyvät kauniina. Innovatiivinen TitanV™- pintakerros ei vaadi mitään erityistä hoitoa asentamisen jälkeen. Lattian voi puhdistaa helposti harjalla, pölynimurilla tai kostealla mopilla. Suosittelemme käyttämään vain hellävaraisia puhdistusaineita, kuten Pergon vinyylinpuhdistusainetta, joka pitää lattian ulkonäön uutta vastaavana. Älä kaada vettä lattialle äläkä jätä sille lammikkoa.

Säännöllinen puhdistus ja kunnossapito

Puhdista lattia säännöllisesti lakaisemalla, imuroimalla tai kostealla mopilla. Poista lattialta heti hiekka, terävät esineet, tahraavat aineet, kosteus ja syövyttävät aineet. HUOMAA: Älä koskaan käytä syövyttäviä tai hankaavia puhdistusaineita, öljyä tai vahoja sisältäviä puhdistusaineita tai saippuaa.

Tahranpoisto

Poista tahrat mahdollisimman nopeasti. Mitä kauemmin läikkyneet aineet ovat lattialla, sitä suurempi vaara on, että lattia tahrautuu pysyvästi. Pinttyneet tahrat voi poistaa Pergon vinyylinpuhdistusaineella.

Teollinen puhdistus

Liiketilojen lattioiden kestävyyttä voi parantaa ja puhdistamista helpottaa levittämällä niille tiivistysainetta sen valmistajan ohjeiden mukaisesti

Tahrojen poisto vinyylilattiasta

Naarmujälkien poisto vinyylilattiasta

Kuinka vinyylilattia puhdistetaan?