Puulattian valinta

Puulattiaa valittaessa on tehtävä monenlaisia päätöksiä. Koska puu on luonnonmateriaali, voit valita omasi lukemattomista erilaisista pinnoista. Erilaisilla viimeistelyillä lattiavalikoima kasvaa entisestään. Tästä esitteestä löydät laajan valikoiman erilaisia puulattioita. Tutustu eri vaihtoehtoihin huolella, jotta löydät juuri sinulle sopivan lattian. Kun valinta on tehty, käy lähimmän jälleenmyyjäsi luona, niin pääset tutustumaan valintaasi lähemmin. Muista: luonnollinen puulattia paitsi näyttää hyvältä myös tuntuu siltä.


Pintastruktuuri 

Jokainen puu on ainutlaatuinen, ja samankin puun eri osat näyttävät hieman erilaisilta. Oksat ja rosoisuus tuovat lattiapintaan luonnetta. Joissakin tuotteissamme on enemmän luonnetta kuin toisissa. Olemme kehittäneet tätä varten luokittelujärjestelmän, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimman ilmeen.


Selected Selected

Parketissa enintään 20 mm:n kokoisia oksakohtia ja väri- ja kuviovaihtelua.

Accent Accent

Parketissa enintään 50 mm:n kokoisia oksakohtia ja elävää väri- ja kuviovaihtelua.

Lively Lively

Parketissa halkeamia, suuria enintään 80 mm:n kokoisia oksakohtia, elävää väri- ja kuviovaihtelua sekä rustiikkista ilmettä.

Rustic Rustic

Parketissa suuria, tummia halkeamia, suuria enintään 80 mm:n kokoisia oksakohtia, elävää väri- ja kuviovaihtelua sekä erittäin rustiikkista ilmettä.

Enintään 1 halkaistu lankku / pakkaus (mahdollisesti)

Pintakuviointi

Harjattu

Harjattu
Parkettilankkujen pinnan harjaaminen korostaa puun luonnollista rosoisuutta sekä autenttista ulkonäköä ja tuntua.

Syväharjattu

Syväharjattu
Puupinta käsitellään erikoisharjauksella, jossa vuosirenkaiden välissä olevat pehmeät osat harjataan matalammiksi. Syväharjaus korostaa luonnollista puun tuntua entisestään.

Pintakäsittely 

Puu on materiaali, joka vain paranee vanhetessaan. Jotta voisit nauttia lattioistasi mahdollisimman pitkään, niille tehdään tehtaalla hoitava ja suojaava pintakäsittely. Lattiamme ovat käyttövalmiit heti pakkauksesta otettaessa, eikä niille tarvitse tehdä mitään pintakäsittelyä. Käyttämämme lakat täyttävät tiukimmat kansainväliset päästöstandardit, joten voit nauttia parkettilattiastasi huoletta tietäen, että se on valmistettu ympäristöä kunnioittaen.


Täyshimmeä lakka

Täyshimmeä lakka
Täyshimmeässä lakassamme yhdistyvät käsittelemättömän puun charmi ja lakkapinnan vähäinen hoitotarve.

Himmeä lakka

Himmeä lakka
Tämä viimeistely antaa lattialle hieman kiiltoa ja korostaa puun värejä, mutta antaa silti puun luonnollisen pinnan näkyä.

Viisteet

Lankkua rajaavat viisteet tuovat lattiaan autenttisen puulattian tuntua. Lattioissamme on viisteet lankun pisimmillä sivuilla tai rakenteen kaikilla neljällä sivulla.