FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Tekniset ominaisuudet laminaatti

Patentoidun TitanX™ -suojapinnoitteen ansiosta Pergo-laminaattilattian pinta säilyy tyylikkäänä vuodesta toiseen. TitanX™ on monikerroksinen tekniikka, joka sisältää alumiinioksidihiukkasten muodostamat suojakerrokset. Se suojaa kulumiselta ja naarmuuntumiselta. Yhdessä erityisten iskulta suojaavien kerrosten ja laadukkaan runkomateriaalin avulla TitanX™ tuottaa myös suojan putoavilta esineiltä ja korkokengiltä.

  1. Laadukas kulutusta ja naarmuja kestävä pintakerros
  2. Kristallinkirkas kuosi
  3. Erinomainen iskunkesto
  4. Kosteutta kestävä HDF-runko
  5. Vakauttava pohjakerros

Mikä tekee Pergosta erilaisen?

 
Kulutuksensuoja

Kulutuksensuoja
Pergon patentoitu TitanX™-pinta on markkinoiden paras monikerroksinen suojapinta. Lattian kulutuksen kesto ylittää korkeimmatkin julkisten tilojen lattioille asetetut vaatimukset.

 
Antistaattisuus

Antistaattisuus
Pergo-laminaattilattiat poistavat staattista sähköä. Pergo-laminaattilattioiden luoma staattinen sähkövaraus on yleensä hyvin pieni, mutta sen vähentämiseksi entisestään olemme kehittäneet tekniikan, jonka ansiosta osalla lattioistamme on pysyvästi antistaattiset ominaisuudet koko lattian elinkaaren ajan.

 
Palonkestävyys

Erinomainen palonkestävyys
TitanX™-pinnoitettu Pergo-lattia on monikerroksisen rakenteensa ansiosta luonnostaan erittäin palonkestävä. Lisäksi rungon tiiviys saa lämmön haihtumaan nopeammin.

 

Naarmuuntumisenkesto

Naarmuuntumisenkesto
TitanX™-pinnoitteen naarmuuntumisensuoja on markkinoiden parhaita. Pergo-lattiasi säilyykin kiiltävänä paljon muita laminaattilattioita pidempään.

 

Helppo puhtaanapito

Helppo puhtaanapito
TitanX™-pinnoitettu Pergo-lattia on paljon helpompi puhdistaa kuin tavalliset lattiat. TitanX™-pinta on nimittäin niin tiivis, ettei lika pääse tarttumaan siihen.

 

Hygieeninen

Hygieeninen
Pergo-laminaattilattian ansiosta hygieniasta on helppo huolehtia. Bakteerit tarvitsevat ravintoa ja kosteutta, jota tiivis, helposti puhdistettava TitanX™ ei niille tarjoa. Näin hygieniataso on korkea luonnollisesti ilman puhdistuskemikaaleja.

 

Iskunkestävyys

Iskunkestävyys
TitanX™-pinnan ainutlaatuinen monikerroksinen rakenne ja lattian tiheä runkomateriaali tekevät lattiasta erittäin iskunkestävän, vaikka sille pudotettaisiin esineitä tai sillä käveltäisiin korkokengillä.

 

Vedenkesto

Vedenkesto
Pergon kosteudenestojärjestelmä yhdistää kosteudenkestävät runkomateriaalit ja tiiviit liitokset. Uusien Sensation-lattioiden pinnan suojaus ulottuu viisteisiin saakka ja luo täysin suljetun pinnan.

 

Helppo asennus

Helppo asennus
Pergon patentoitu PerfectFold™-asennusjärjestelmä tekee asentamisesta nopeaa ja helppoa: lattia täytyy vain taitella paikalleen.