Design-ominaisuudet

ENEMMÄN KUIN AIDOILTA NÄYTTÄVIÄ KUOSEJA

Pergo ei tyydy siihen, että lattioiden kuosit näyttävät aidoilta – kehitämme myös jatkuvasti uusia tekniikoita, joilla parantaa laminaattilattioitamme. Näytämme myös, miten eri koot vaikuttavat uuden lattiasi yleisilmeeseen. Täällä kerromme tuotteidemme suosituimmista suunnitteluominaisuuksista.
Eri lattiatyyppien avulla voit muuttaa huoneen tunnelman täysin. Voit tehdä siitä leveämmän, kapeamman, pidemmän, hämärämmän tai valoisamman näköisen – vaihtoehtoja riittää! Pergon laminaattilattioita on eri tyyppejä. Pitkistä laudoista, jotka luovat modernin, tilavan vaikutelman, kahta eri leveyttä oleviin lautoihin – laattoja unohtamatta.
Wide Long plank - 2050 x 240 mm

Long plank - 2050 x 205 mm

Modern Plank - 1380 x 190 mm

Classic plank - 1200 x 190 mm

Slab - 1224 x 408 mm

ENEMMÄN KUIN AIDOILTA NÄYTTÄVIÄ KUOSEJA

KAUNIITA VIISTEITÄ JA PINTOJA

Monissa lattioissamme on viistereunat, jotka lisäävät tunnetta puulankuista tai aidoista keraamisista tiilistä. Yhdeksän eri pintarakenteen ja neljän eri kiiltotason ansiosta Pergon laminaattilattiat myös tuntuvat yhtä aidoilta kuin ne näyttävät.

Tutustu upeisiin pintarakenteisiin

Viistereunaisia lattioita:

Modern Plank, 4-sivuviiste
Long plank, 4-sivuviiste
Slab, 4-sivuviiste

Sensation

SENSATION

Laminaattilattiat aivan uudenlaisina

Uusi Pergo Sensation -mallisto on lähes vallankumouksellinen. AquaSafe teknologia tekee lattioista vedenkestäviä ja ihanteellisia keittiöihin ja muihin kosteisiin tiloihin. Uniikit pintarakenteet, joissa on syvempi rakenne, antavat lattioille luonnollisen ilmeen, jota ei löydy muista laminaattilattioista.
Aitoja malleja tukevat myös uusi mattapinta ja kuvioinnit, jotka ulottuvat viisteisiin saakka.

Kaikki Sensation-lattiat
Top