Go to content Go to search
olohuoneen beige tammilaminaattilattia

Tammi laminaattilattia

Tammi laminaattilattiat tuovat uutta ilmettä. Jos etsit luonnollisen näköistä lattiaa, jossa on laadukkaita malleja ja rakenteita, tarvitset vain Pergon tammilaminaattilattian. Jokaisella mallilla on ainutlaatuinen ulkonäkö ja tunnelma, ja suunnittelijamme varmistavat, että lattiasi saa parhaan rakenteen, viimeistelyn ja käsittelyn. Kaikki sen varmistamiseksi, että saat lopulta täydellisen lattian kotiisi.

Tutustu tammi laminaattilattioita
tummanruskea tammilaminaattilattia ruokasalissa

Laaja valikoima tammi-laminaattilattioita

Tammi laminaattilattioissamme on kaikki, mitä etsit. Halusitpa sitten tukevan lattian keittiöön tai vaalean tammilaminaattilattian olohuoneeseen, Pergolta löydät kaiken. Valikoimamme tarjoaa älykkäitä ratkaisuja kotiisi. Laajasta malli-, väri- ja tekstuurivalikoimastamme löydät aina oikean laminaattilattian, jolla on myös 20 vuoden tai jopa 33 vuoden elinikäinen takuu.

Tammi laminaattilattioiden edut

Etsitkö vahvaa mutta viihtyisän näköistä lattiaa? Kaikissa Pergon tammi laminaattilattioissa on Scratch Guard-teknologialla varustettu pintakerros. Tämä kulutusta kestävä kerros tekee vaaleasta tammilaminaattilattiasta sopivan intensiiviseen käyttöön esimerkiksi keittiössä. Voit nauttia lattiastasi monta vuotta!

Tutustu tammi laminaattilattioita

Valitse oikea tammi laminaatti

Jos olohuoneesi kaipaa lisää luonnetta, sinun tarvitsee vain lisätä siihen hyvä lattia. Oikean ja edullisen lattian löytäminen voi tuntua haastavalta, sillä mallistostamme löytyy monia vaihtoehtoja. Haluatko lisätä huoneeseen lisää energiaa? Tutustu vaalean tammen laminaattilattioihimme.

Tammi laminaatin asennus

Ennen kuin aloitat laminaattilattian asentamisen, varmista, että sinulla on oikea Pergo alusmateriaali. Alusmateriaali vaaditaan laminaattilattian alle tasoittamaan aluslattiaa sekä suojaamaan laminaattilattiaa aluslattiasta nousevalta kosteudelta. Lisäksi korkealaatuinen aluslattia eristää ääntä ja lämpöä ja muodostaa vakaan perustan, jota click-järjestelmä tukee.