Pergon Perstorp-laminaattilattiat – myydyimmät skandinaaviset lattiat

Perstorp – ajaton, skandinaavisuutta huokuva mallisto

Laminaattilattia keksittiin 70-luvulla pienessä ruotsalaiskylässä Perstorpissa. Keksintö oli vallankumouksellinen: useita kerroksia kestäviä raaka-aineita yhdistettiin tuotteeksi, joka ilmentää puun autenttista ulkonäköä ja tuntumaa. Kehittäessämme uutta mallistoamme palasimme juurillemme Etelä-Ruotsiin. Keräsimme yhteen myydyimmät skandinaaviset lattiakuviomme, yhdistimme ne neljään uuteen lattiamalliin ja loimme lyömättömän peruskokoelman – ajattoman klassikon. Olemme kuitenkin haastaneet itseämme jo vuosien ajan laadun ja kestävyyden parantamiseksi.

Skandinaavisuutta huokuva mallisto

Skandinaaveilla on luontainen ajattoman ja funktionaalisen muotoilun lahja. Se on juurtunut kulttuuriimme. Tyypillinen skandinaavinen olohuone lumoaa yksinkertaisuudellaan. Se ei ole täynnä räikeitä värejä ja kuvioita, vaan avointa tilaa ja laadukkaita materiaaleja, jotka puhuvat puolestaan. Skandinaavinen sisustus on puhdas mutta kodikas. Olemme valinneet muutamia Pohjoismaissa eniten myymiämme lattiamalleja ja lisänneet joukkoon neljä uutta. Niistä jokainen on lattioidemme ajattomuuden ja pitkäikäisyyden täydellinen ilmentymä.

Pergon Perstorp-laminaattilattiat – myydyimmät skandinaaviset lattiamallit

Hyviä syitä valita Perstorp-laminaattilattia

Pergon Perstorp-laminaattilattiat – 100-prosenttisesti vedenkestäviä

100-prosenttisesti vedenkestäviä

AquaSafe-tekniikan ansiosta kaikki Perstorp-lattiat ovat vedenkestäviä, ja niillä on 5 vuoden vedenkestotakuu. Joten älä ole huolissasi punaviinistä, jota saattaa läikkyä jutustelun tiimellyksessä. Lattia kestää sen kyllä.

Pergon Perstorp-laminaattilattiat – naarmun- ja tahrankestäviä

Naarmun- ja tahrankestäviä

Perstorp-lattiamme ovat naarmun- ja tahrankestäviä, kiitos suojaavan pintakerroksen. Lasten syömään oppimiseen liittyy omat haasteensa, mutta sotkusta sinun ei tarvitse olla huolissaan. Ja jos päätät järjestää sisustuksen uudelleen, voit tehdä sen vapaasti ja murehtimatta liikaa naarmuista. Tarjoamme sinulle kestävimmän koskaan valmistamamme lattian, jolla on jopa 33 vuoden takuu. Valitse siis viisaasti, koska tämä saattaa olla viimeinen koskaan ostamasi lattia.

Pergon Perstorp-laminaattilattiat – asentamisen helppous

Asennus on nopeaa ja vaivatonta

Luulitko voivasi hoitaa kaiken itse? Luulit aivan oikein! PerfectFold-lukkoponttijärjestelmän ansiosta Perstorp-lattian asennus on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain sahan, jolla voit leikata lattialaudat sopivaan kokoon. Napsauta vain lankut paikalleen. Siinä kaikki.

Klassinen malli jokaiseen makuun

Vaikka olemme ihastuneet klassiseen muotoiluun, emme usko, että yksi lattia sopii kaikille. Haluamme vaalia ihmisten ainutkertaisuutta, ja tämän yksilöllisyyden pitäisi näkyä kotiisi valitsemissasi lattioissa. Siksi Perstorpin valikoimassa on jopa 16 ainutlaatuista mallia. Niillä on ainoastaan yksi yhdistävä tekijä: ne ovat kaikki ajattomia. Sisustustrendit tulevat ja menevät seuraavien vuosikymmenten aikana, mutta voit olla varma, että nämä mallit sopivat täydellisesti makuusi, kehittyipä se mihin suuntaan tahansa.

Käynnistä ”RoomViewer” >

Välitämme planeetastamme

Voit valita suosikkimallisi Perstorp-valikoimastamme hyvällä omallatunnolla, koska olet tekemässä ympäristön kannalta erinomaisen valinnan. Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen arvostetun Joutsenmerkin saanut lattianvalmistaja. Joutsenmerkki myönnetään tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät korkeimmat ympäristövaatimukset koko elinkaarensa ajan.

Lue lisää panostuksestamme kestävään kehitykseen

Pergon Perstorp-laminaattilattioilla on Joutsenmerkki