Go to content Go to search

Mikä vinyylilattia on?

Vinyylilattia on enemmän kuin päältäpäin katsoen voisi luulla. Lyhyesti sanottuna se on kulutusta kestävä ja helposti puhdistettava lattia. Kauniita ulkoasuvaihtoehtoja on useita. Lattia asennetaan helposti napsauttamalla.

Kulumiselle altistuvissa paikoissa vinyylilattiat ovat kestäviä ja helposti siivottavia lattioita, joiden ominaispaino on suuri. Keittiö on hyvä esimerkki. Kun valmistetaan ruokaa ja pestään astioita, vettä roiskuu usein. Ruokaillessa maitolaseja kaatuu ja spagettikastiketta lentää pitkin ja poikin. Tuoleja siirretään edestakaisin yhä uudelleen. Vinyylilattia kestää kulutusta ja on kehitetty kestämään tällaisia rasituksia.

Tällainen on vinyylilattian koostumus

Pergon vinyylilattiat toimitetaan lankkuina. Ne asennetaan helposti napsauttamalla aivan kuin laminaatti- ja parkettilattiat. Aloitetaan pohjasta. Ensimmäinen kerros on erittäin hyvin iskuja kestävää vinyyliä. Se estää raskaita huonekaluja tai painavaa putoavaa hedelmäkulhoa vaurioittamasta lattiaa. Toinen kerros on tehokkaasti vakauttavaa lasikuitua. Keskiosassa on vankka ja kestävä vinyyliydin. Sen päällä on näyttävä kerros, jonka ansiosta vinyylilattia näyttää kauniin lämpimältä puulattialta tai mustalta liuskekivilattialta. Päällimmäisenä Pergon lattioissa on suojaava pintakerros. Tällainen lattia kestää lapsia, koiria ja aikuisia. Se pysyy tyylikkäänä vuosikausia.

Uusi Rigid-vinyyli soveltuu epätasaisemmalle alustalle.

jäykän vinyylilattian kertyminen
  1. Superior protective -päällyskerros pitää naarmut, tahrat ja kulumat poissa – voimakas mattapinta näyttää aidolta.
  2. Näyttävä painettu vinyylikuviokerros.
  3. Joustava vinyylikerros, joka tarjoaa miellyttävän ääneneristyksen ja lämpimän tuntuman.
  4. Rigid-ydin, jonka avulla tasoitusta ei tarvita. Tupla lasikuituvahvistus ehkäisee lattian vääntymistä.
Oliko tästä artikkelista apua?
Kuinka voimme parantaa tätä artikkelia

Kiitos palautteestasi!

Hups. Jotain meni pieleen.

Tapahtui tuntematon virhe. Yritä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä meihin.