Vinyyliponttilattiat: ainutlaatuinen itse asennettava vaihtoehto oikealle puulle

Vinyyliponttilattia (jota kutsutaan myös luksusvinyylilaattaponttilattiaksi – tai lyhyesti LVT-lattiaksi) tarjoaa lähes loputtomasti etuja. Se tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä kävellä. Sen on täysin vedenkestävä ja helppo hoitaa. Sen pintakerros on erittäin lujatekoinen ja naarmunkestävä. Ja se kestää koko elämän. Myös käytännöllisistä syistä LVT-ponttilattia on voittamaton. Kuka tahansa onnistuu itse asentamaan oman vinyyliponttilattian kotiinsa pelkän leikkuuveitsen avulla.

Vedenkestävä vinyyliponttilattia – keittiösi unelmalattia

LVT-lattiasta puhuttaessa erinomainen vedenkestävyys nousee lähes aina esiin merkittävimpänä etuna. Lattia, joka näyttää oikealta puulta, mutta kestää vettä? Se tarjoaa molempien vaihtoehtojen parhaat puolet! Vedenkestävä vinyyliponttilattia on epäilemättä hygieenisin puulattioiden vaihtoehto keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Pergon vinyyliponttilankut on suunniteltu hylkimään vettä ja pysymään täydellisessä kunnossa kaikissa olosuhteissa.

Vinyyliponttilattiat: ainutlaatuinen itse asennettava vaihtoehto oikealle puulle


Tutustu vedenkestäviin vinyylilattioihimme

Pontti-vinyyli – lähes mahdoton erottaa oikeasta puusta

Pergon vinyyliponttilaattojen todenmukaista puu- tai kivimuotoilua on erittäin vaikeaa erottaa oikeista puu- tai kivilaatoista. Vinyylilankkujen pehmeä pinta tuntuu jopa yhtä lämpimältä ja miellyttävältä kuin puu. Lisäksi vinyylin ydinkerros imee ääntä paremmin kuin mikään muu lattia. Näiden ominaisuuksien ansiosta LVT-ponttilattia on paras vaihtoehto puulattioille moniin käyttötarkoituksiin.


Valitse designvinyyliponttilattiasi

Vinyyliponttilattia – ainutlaatuinen itse asennettava lattia

Tehdäänpä heti aluksi selväksi, että pontti-luksusvinyylillä ei ole mitään tekemistä vinyylimattojen kanssa. Samoin kuin laminaatti, se toimitetaan lankkuina läpinäkyvällä naarmunkestävällä UV-pinnoitteella varustettuna. Sen alla olevaa kuviointikerrosta tukee vinyylin ydinkerros.

Pergon LVT-ponttilattiassa hyödynnetään kätevää Uniclic-järjestelmää. Se tarkoittaa, että lattia sopii kelluvaan itse suoritettavaan asennukseen, kun taas liimattava vaihtoehto vaatii enemmän ammattitaitoa. Pelkän leikkuuveitsen ja asennusohjeiden avulla onnistut asentamaan lattian itse. Jos käytät sopivaa vinyylin alustamateriaalia, lopputulos on erittäin tyydyttävä lähes kaikilla pohjilla – jopa olemassa olevan lattian päällä! Pergon uudella Rigid Click -vinyylillä voit jopa asentaa vinyyliponttilattian olemassa olevan lattian päälle!


Hanki kaikki, mitä tarvitset ryhtyäksesi toimiin

Pergon vinyyliponttilattioiden edut

  • Helppo asentaa itse
  • Täysin vedenkestävä vinyylilattia
  • Hygieeninen ja helppo hoitaa
  • Kestää kovaakin käyttöä
  • Todenomainen puukuviointi
  • Lämmin, pehmeä ja miellyttävä

Selaa kaikkia Pergon vinyylilattioita

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

31.5.2018

Viisi vinkkiä kodin remontoijalle

7.10.2015

Uuden vinyylilattian asennus on näin helppoa