Miksi valkoinen puulattia on erinomainen valinta?

inspiroiva-valkoinen-lattia

Klassista tyyneyttä

Haluatko huoneestasi tilavamman tuntuisen? Valkoinen lattia on tyyni ja raikas – täydellinen perusta sisustuksellesi. Valkoinen liitetään puhtauteen, joten se on erinomainen valinta kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Tämä neutraali taustaväri voi kuitenkin elävöittää huonetta kuin huonetta. Ja koska valkoinen edustaa myös rauhaa ja tyyneyttä, se tekee kodistasi rauhoittavan pakopaikan ulkomaailmasta.

Tutustu kaikkiin valkoisiin lattiamateriaaleihin

Valkoinen taustaväri

Käytä klassisen puhdasta valkoista lattiaa kirkkaiden värien taustana tai yhdistä siihen tummemman puun lämpö. Tämä lähestymistapa on vastaisku täysvalkoiselle sisustukselle. Valkoisen yhdistäminen tummempiin sävyihin tai kirkkaisiin väreihin luo kontrasteja ja pehmentää valkoiseen lattiaan yhdistettyjä värejä.

Ole uskalias, tee kokeiluja näyttävällä kalustuksella ja suunnittele itseäsi varten räätälöity tila. Valkoiset lattiat sopivat erityisen hyvin myös skandinaaviseen tyyliin. Äläkä unohda erilaisilla pintakuvioinneilla leikittelyä sisustuksessasi!

Oikea valkoinen lattia

Aito puu on ajaton klassikko, mutta nykyiset taloudelliset vaihtoehdot, laminaatti ja vinyyli, tarjoavat yhtä luonnollisen ulkonäön ja ovat lisäksi helppohoitoisia. Olipa tarpeesi mikä tahansa, valikoimastamme löytyy niitä vastaava valkoinen lattia.

Pergon valkoiset laminaattilattiat

Miksi valita valkoinen laminaattilattia?

  • Päästä luovuus valloilleen ja valitse yksi tai useampi suosikkimallisi lukuisista väri- ja viimeistelyvaihtoehdoista. On niin monia valkoisen sävyjä, joista valita. Viimeistelyksi voit valita kivi- tai puukuvion.
  • Laminaatti on täydellinen perusta elämällesi, kiitos sen erinomaisen naarmun- ja tahrankestävyyden.
  • Kun valitset vedenkestävän laminaatin, se sopii huoneeseen kuin huoneeseen. Sen voi asentaa lähes mihin tahansa, myös haastaviin paikkoihin kuten keittiöön tai eteiseen.
  • Laminaatti on vaivaton lattia. Se vaatii hyvin vähän hoitoa ja on helppo asentaa innovatiivisen ponttijärjestelmänsä ansiosta.

Pergon valkoiset vinyylilattiat

Miksi valita valkoinen vinyylilattia?

  • Vinyyli on äärimmäisen miellyttävä, lämpimän ja pehmeän astumapinnan tarjoava lattia.
  • Se on pitkäikäinen ja kestävä ja tarjoaa erinomaisen naarmun- ja tahrankestävyyden.
  • Lähes kaikki asuntosi huoneet olohuoneesta keittiöön ja eteiseen voivat hyötyä vinyylilattiasta. Valikoimastamme löytyy malli jokaiseen huoneeseen ja tyyliin.
  • Vietätkö kiireistä elämää? Sitten tulet rakastamaan vinyyliä: tämä lattia vaatii hyvin vähän hoitoa.
  • Koska se on ohut ja helppo asentaa, vinyyli on täydellinen valinta remontteihin.

Tutustu kaikkiin valkoisiin lattiamateriaaleihin:

#FloorAdvisor#