Miksi valkoinen puulattia on erinomainen valinta?

inspiroiva-valkoinen-lattia

Miksi valkoinen?

Valkoinen lattia huokuu rauhallisuutta ja raikkautta – se on kuin täydellinen puhdas kangas, joka toimii pohjana mille tahansa sisustukselle. Valkoinen liitetään puhtauteen ja eheyteen, ja se muuntaa kotisi turvasatamaksi. Valkoinen lattia luo valoa ja tilaa kotiisi, mikä tekee siitä erityisen hyvän vaihtoehdon vähemmän korkeisiin huoneisiin.

Valkoiset lattiat sopivat kaikkiin sisustustyyleihin. Esimerkiksi öljytty valkoinen puulattia toimii täydellisesti niin perinteisessä kesämökissä kuin minimalistisesti sisustetussa huvilassakin.

Universaali valinta

Kun lattia on puhtaan valkoinen, voit irrotella väreillä. Ole rohkea, kokeile kirkkaita design-huonekaluja ja luo aidon ainutlaatuinen tila. Tai käytä pehmeitä sävyjä ja rakenna rauhallisuutta ja valoa huokuva huone.

Valkoisen sävyjä on lukuisia erilaisia, joten mikset yhdistelisi niitä? Varmista vain, että yhdistämäsi sävyt sointuvat yhteen. Vivahteilla leikittely lisää huoneeseen syvyyttä.

Eri lattiatyypit

Aito puu pitää pintansa, mutta nykymarkkinat tarjoavat myös vaihtoehtoisia lattiamateriaaleja kuten laminaatti ja vinyyli. Paitsi että ne ovat helppohoitoisia ja lompakkoystävällisempiä kuin aito puu, ne myös tarjoavat yhtä luonnollisen ilmeen.Tutustu kaikkiin valkoisiin lattiamateriaaleihinTämän takia rakastut valkoiseen lattiaasi...


Pergon valkoiset lattiamateriaalit

Runsaasti valinnanvaraa 

Olipa valintasi valkoinen laminaatti tai vinyyli, valikoimastamme löytyy vaihtoehto jokaiseen huoneeseen, tyyliin ja budjettiin. Lisäksi materiaalit ovat saatavina useilla sävy-, kuvio- ja viimeistelyvaihtoehdoilla.

 

Pergon valkoiset lattiamateriaalit, kestävyys

Kestävyys

Kestävyydestä sinun ei enää tarvitse huolehtia, kiitos Pergon laminaattilattian TitanX™ -teknologian. Jokaisesta tuotesarjasta on saatavana eri laatutasoja, joten löydät varmasti omaan tilaasi ja elämäntyyliisi sopivan lattian.

 

Pergon valkoiset lattiamateriaalit, helppo asentaa

Helppo asentaa

Työkaluja ei tarvita: Pergo-lattialaudat asennetaan helposti napsauttamalla, joten oma työpanoksesi on minimaalinen. Patentoidun PerfectFold™ -ponttijärjestelmän ansiosta Pergo-lattian asennus on nopeaa ja helppoa.

 

Pergon valkoiset lattiamateriaalit, lisävarusteet

Lisävarusteet

Haluatko lattiaasi tyylikkään viimeistelyn? Tarjoamme laajan valikoiman yhteensopivia lisävarusteita – jalkalistoja, profiileja ja listoja – joiden avulla luot täydellisen yleisilmeen.

 

Pergon valkoiset lattiamateriaalit, pitkä takuu

Pitkä takuu

Asentamalla Pergo-lattian luot perustan pitkäaikaiselle mielenrauhalle. Kaikkiin Pergo-lattioihin sisältyy vähintään 20 vuoden takuu.

 

 

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |

Tutustu kaikkiin harmaisiin lattiamateriaaleihin:

Top