Korkkilattia? Entä tämä nerokas vaihtoehto...

Pergo-vinyyli, tyylikäs vaihtoehto korkkilattialle

Korkkilattia on ajaton klassikko, joka palaa suosioon yhä uudelleen. Eikä ihme: sillä on useita huomattavia etuja. Korkki on pehmeä ja lämmin jalan alla, hypoallergeeninen ja helppo hoitaa, vain joitakin etuja mainitaksemme.

Sillä on kuitenkin myös heikkoutensa. Materiaali on hauras, helposti naarmuuntuva ja altis vaurioille, sen väri haalistuu helposti, ja... ei nyt mennä siihen mitä tapahtuu, jos sen päälle jää vesilammikko... Mutta parempaakaan vaihtoehtoa ei ole, eihän? Väärin! Vinyylilankut ja -laatat tarjoavat samat edut kuin korkkilattia, mutta ilman sen haittoja.

Kyllä, haluan lukea lisää vinyylistä

Loputtomasti mahdollisuuksia

Lähes loputtoman väri- ja tyylivalikoiman ansiosta vinyylilattioista löytyy vaihtoehto jokaiseen tyyliin ja makuun. Vinyyli on myös vedenkestävä, joten sen voi asentaa lähes jokaiseen huoneeseen, myös keittiöön ja eteiseen.

Huippuluokan suorituskyky

Vinyyli on täydellinen lattiaratkaisu. Sen erinomainen naarmun-, tahran- ja vedenkestävyys tarkoittavat, että se sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön. Sen yhteensopivuus lattialämmityksen kanssa tekee kokemuksesta vieläkin miellyttävämmän.

Ongelmaton

Pergo-vinyylilattian ansiosta voit olla armollinen itsellesi. Se on helppo hoitaa ja asentaa. Rigid Vinyl -lattian innovatiivinen ponttijärjestelmä ja mahdollisuus asentaa se vanhan lattian päälle tekevät siitä erinomaisen valinnan remontteihin.

Pitkä takuu

Pergon korkealaatuisilla vinyylilattioilla on pitkä, jopa 25 vuoden takuu.

Katso kaikki vinyylilattiat

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

14.3.2019

Miksi vinyylilattia on täydellinen valinta keittiöösi?

29.6.2017

Valitse huoneeseen kestävä muovimatto eli vinyylilattia